Мартин Александров, който е сред участниците в тазгодишния сезон на

...
Мартин Александров, който е сред участниците в тазгодишния сезон на
Коментари Харесай

Бившият зет на Албена Чакърова – вечният кандидат

Мартин Александров, който е измежду участниците в тазгодишния сезон на „ Гласът на България “ по Би Ти Ви, е добре прочут на феновете. Въпреки че към този момент тотално е прошарен, те отново го познаха. През 2011 година Мартин бе измежду любимците в друго музикално съревнование – „ Х Фактор “, което се излъчваше по Нова тв, а няколко години по-рано, през 2006 година, се опитва в състезанието за българска ария на „ Евровизия “.

 

За жал, в последните две инициативи нямаше триумф. По-сериозен подобен липсва като цяло в музикалната кариера на Мартин, въпреки че има няколко авторски песни и клипа.  Несполуките го преследват и в персоналния му живот. Опитате му да сътвори семейство всякога са завършвали с неуспех. Има един брак зад тила си с певицата и възпитател Рени: Разделят се от дълго време, като остават другари.

Мартин за малко има връзка и с актрисата София Джамджиева, с която имат наследник, също не просъществува дълго. С нея май не са съумели да запазят топли усеща един към различен.

 

Това усещане сътвори Мартин, когато преди дни гостува в предаването „ Преди обед “ по Би Ти Ви. Пред новия водещ Петър Дончев артистът описа в резюме за живота си, акцентирайки на любопитни случки и на перипетиите, които е минал.

Не пропусна да каже нещо дори и за любовите си. Учудващо Мартин загатна единствено някогашната си жена Рени, с която официализирали връзката си, като сключили брак, само че по-късно се разделили. Все отново останали другари. Като певица и възпитател тя дори му помогнала да се приготви за „ Гласът на България “. Навремето пък таман Рени поощрила Мартин да развие гласовите си данни и да се занимава с оперно пеене, като го завела при учителка, при която на уроци ходел и Орлин Горанов.

 

В „ Преди обед “ Мартин не сподели и дума за актрисата София Джамджиева, въпреки че имат нов наследник Виктор. Певецът срещнал София през 2014 година Дъщерята на Албена Чакърова, която като дете играе Росица в нормалния детски сериал по времето на соца „ Неочаквана почивка “, попаднала в профила му в обществената мрежа и му писала.

Заприказвали се, допаднали си и скоро се видели на по бира. След това ходили на караоке бар и скоро дружбата им прераснала в взаимно общуване.

 

Мартин е с 26 години по-голям от актрисата, само че разликата във възрастта им не била от голяма важност за любовта им. През 2016 година се родил синът им Виктор, който е кръстен на баба си от бащина страна. По-паметливите знаят, че през същата година София участваше в музикалното предаване „ Пееш или лъжеш “ по Нова тв и изненада аудитория и жури с гения си. тъй че пристрастеността към музиката сближава актрисата с Мартин, само че какво ги разделя по този начин и не излиза наяве. Това пък, че той дори не я загатва при гостуването си в „ Преди обед “ преди дни, вся подозрение, че връзките им не са по никакъв начин цветущи.

 

Мартин Александров взе участие в „ Гласът на България “, с цел да отбележат рестарт в живота си. Горе-долу по същата причина преди години се включи и в музикалната конкуренция „ Х Фактор “ – да отвори нова страница, както се изрази тогава. В предаването на Нова тв той бе показан като 43-годишен притежател на заложна къща, който е взимал уроци по оперно пеене. Любопитна детайлност е, че и тогава Мария Илиева бе наставник. „ Аз имам огромна потребност в „ Х Фактор “ отсега нататък да видя един подобен поетичен мъжага, моторджия, с наличие, гений и съблазън като теб “, съобщи хитовата певица тогава. В „ Гласът на България “ обаче Мария Илиева не сподели „ да “ на Мартин. Тя не се обърна със стола си на кастинга „ на сляпо “, като след това призна, че съжалява за това. Сигурно щеше да предложения Мартин в своя тим, в случай че го бе разпознала по гласа. Така той се причисли към отбора на Миро, който единствен се обърна при осъществяването му в предаването.

 

 

В търсене на ново начало Мартин Александров се насочва и към Съединени американски щати, когато на млади години печели „ Зелена карта “. Там прекарал 5 години. Сменил разнообразни работни места – бил е помощник на фотограф и статист в холивудски продукции. Сегашният рестарт в живота си слага след серия премеждия. „ Преживях тежки моменти със здравето “, споделя Мартин. По време на пандемията той бил един от първите, разболели се от ковид. Изкарал го доста тежко. „ Едва оцелях, само че го преборих. Сам се оправих “, сподели артистът. Труден миг за него е и интервенцията от дискова херния, на която се решил след дълго отсрочване. „ Който кара мотори, по този начин се случва “, прецизира Мартин. Дисковата херния, както и други контузии, били вследствие на злополука отпреди 12 години. Въпреки болките Мартин все отказвал да вземе ограничения, до момента в който тази пролет дясната му ръка не се сковава.

 

„ Докторът сподели: Идвай бързо, тъй като ще останеш неработоспособен за цялостен живот “. Казаха, че може би ще се сковавам целия този път, тъй като казусът е във врата “, споделя артистът. Той се подложил на интервенция, като за цялостното си възобновяване се подложил на интервенция, като за цялостното си възобновяване приложил Тай Чи извършения. След тези преживелици Мартин се убедил, че утрото не е даденост. Живее с признателност. Върнал се към спорта и свалил 15 кг., с цел да блесне в най-хубавата си форма в „ Гласът на България “.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР