Марта Вачкова e постигнала много успехи в професията, но в

...
Марта Вачкова e постигнала много успехи в професията, но в
Коментари Харесай

Марта Вачкова заплашвала Владо Пенев, че ще блъсне с колата бременната му жена

Марта Вачкова e постигнала доста триумфи в специалността, само че в персонален проект по този начин и не съумяла да сбъдне огромния си блян – да осинови дете. Подобно на героинята си от сериала „ Откраднат живот ” – здравната сестра Магда Жекова, актрисата мощно желала да се грижи за изоставено момче или момиче, само че след това се отказала, тъй като животът й поел по непредвиден път.

„ Навремето се бях зарекла, че откакто се роди щерка ми, ще осиновя второ дете. За страдание, аз се разделих с бащата на Рада и я отгледах сама. Нямах физическата и прочувствената мощ да се оправя с още едно дете. Щеше да ми бъде доста мъчно! ”, разказвалa e Вачкова за несбъднатите си стремежи.

Въпреки че тогава не осъществила желанията си, в този момент актрисата постоянно е ангажирана с благотворителни дела и оказва помощ на сираци. „ Те имат потребност най-много от пълноценно другарство, а не от пари, облекла или вафли. Обичам ги, поканвам ги на спектакъл, доста си приказваме с тях ”, споделяла е Марта.

Дъщеря й Рада също се е включвала в разнообразни благородни начинания . Младата жена е приключила Националното учебно заведение за изящни изкуства и постоянно оказва помощ на деца в неравностойно състояние да рисуват, да творят и да опознават света. Самата тя е израснала без татко и нееднократно е признавала, че изключително в ученическите години той доста й е липсвал. Въпреки поддръжката, която имала от майка си, девойката усещала какъв брой е мъчно да растеш без бащино рамо, на което да се облегнеш.

Вачкова се раздели с таткото на Рада по доста трагичен метод и дълго време водеше война с него. Актрисата даже назова някогашния си Радко Миладинов „ нарушител ”, само че в последна сметка отхвърли да го съди, с цел да не се натоварва с отрицателни страсти. След раздялата с актрисата той години наред не плащаше прехрана на щерка си, създаваше и други проблеми на фамилията - преднамерено не позволяваше на момичето да пътува в чужбина и отхвърляше да подпише предопределените за тази задачата заявления. Чак когато Рада навърши пълноправие, родителят й прояви интерес да се срещне с нея, но прекомерно късно – тя не го одобри с отворени прегръдки.

Въпреки че не случи на мъж като по-млада, Марта съумя да построи крепка дружба с сътрудника си Владо Пенев, който през днешния ден е най-хубавият й другар и сателит в живота. Известно е, че в студентските си години двамата са били гаджета, само че за малко, а след това запазили идеални връзки. „ Съжалявам, че не родих дете от Владо, той е сродната му душа. Тогава бях студентка – дребна и глупава. Мислех, че ми предстоят някакви ужасно значими неща. Сега ме е гняв. Баща ми също искаше да забременея от него и въобще той да бъде мой мъж. Но пък, по този начин или другояче, в този момент Владо е най-близкият ми човек! ”, разказвала е наследницата на Григор Вачков.

С Пенев се отдалечели един от различен единствено в интервала, когато той решил да сътвори семейство с друга жена. Марта доста го ревнувала от брачната половинка му и даже му забранила да прави бебе. „ До последно криеше от мен, че Мария е забременяла. Бях му споделила: „ Само да чуя, че ще ти ражда дете, да знаеш, че ще я блъсна с колата да не го роди! ” Е, майтапих се, несъмнено. Имаме си ние черен комизъм... Много обичам щерка му, както и той на моята! ”, връща лентата на спомените актрисата.

С днешна дата артистите се радват на порасналите си деца. Те най-накрая се събраха, въпреки и в по-зряла възраст. Двойката постоянно обикаля по екскурзии – и в България, и в чужбина. Цяло лято Марта и Владо бяха на море, само че септември настъпи и пристигна време да се върнат на работа – актьорите са част от детективския панел на „ Маскираният артист ”. „ Днес за мен публично почивката и лятото свършиха. Довечера - ново начало! ”, разгласи Вачкова часове преди началото на предаването.

Прави усещане, че 62-годишната звезда е опънала лицето си за старта на шоуто. Преди бръчките й бяха много по-дълбоки и разликата е явна. Не е ясно баче дали си е слагала ботокс и филъри, или е прибегнала до други процедури. Марта неведенъж е показвала разкрасителната си рутина в обществената мрежа. Тя посещава известен салон, където експерти се грижат за визията й. Вачкова е наясно, че няма по какъв начин изцяло да заличи белезите на времето, само че пък разчита на експертите да освежават оптимално външния й тип.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР