Март дойде, но докато за някои това означава начало на

...
Март дойде, но докато за някои това означава начало на
Коментари Харесай

Една семейна неделя: Pavell хвана лопатата и прекопава градината, от 6 месеца живее на село

Март пристигна, само че до момента в който за някои това значи начало на пролетта, хубавото време, разходките измежду природата и многото слънчеви часове, за други значи повече работа. Говорим за тези хора, за които стартира селскостопанската година, а тя в никакъв случай не е лесна и лека.

Именно на такава работа се е отдала едната половина на хитовото дуо Pavell & Venci Venc'. Става въпрос за Павел, който употребява първите по-топли и сухи дни, с цел да стартира прекопаване на градината. Там той имаше асистент - неговата другарка:

Виж още: Наталия Кобилкина се разноски в гробище, обсъждала странна тематика с мъжа си

Павел евентуално е на село при баба си - там, където посрещна Новата година и по-късно си пожела всяка година да посреща празниците там със фамилията си. 

Виж още: С благи думи за обичаните дами, на ресторант или с компания: Как известните българи честваха 8 март?

Под " земеделските " фотоси е коментирал и Венци, който е написал " work hard, play hard ". Павел дава отговор и на множеството мнения, като някои почитатели се майтапят с него, че е избрал скъпи маратонки за задачата. " Като го вършим, да го вършим със жанр ", отвръща на шегата с смешка Павел. 

Виж още: Сузанита показва обилна гръд, почитателите очаровани

В мненията изпод и признава - баба му по през целия ден е в градината и с лекост може да победи всеки негов другар на канадска битка. Именно в мненията излиза наяве, че Павел от 6 месеца живее в сливенското село Крушаре. 

Изображение: https://www.instagram.com/pavizzll/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР