Мърши не могат да свалят главния прокурор. Знаменитата реплика на

...
Мърши не могат да свалят главния прокурор. Знаменитата реплика на
Коментари Харесай

Мърши не могат да свалят главния прокурор!

" Мърши не могат да смъкват основния прокурор ". Знаменитата имитация на Никола Филчев при присъединяване му във " Всяка неделя " продължава да е настояща и през днешния ден, когато двайсетина отегчени протестъри отпред с проваления правосъден министър Христо Иванов излязоха на митинг в... отбрана на грантовете от непознатите фондации. Комичната натрупа изсипала се пред Съдебната палата в действителност е дежа вю от времето, когато политическата полиция на Костов атакуваше Филчев, който пръв се осмели да назова " престъпна " приватизацията, ограбила цяло потомство българи.

И тогава, и в този момент Костов работи с маски.

Маските, обаче не могат да скрият уродливото лице на корупцията претворено в стотици покупко-продажби, с които бяха разграбени българските предприятия, хотели и самолетни компании.

Със сигурност го знаят Костов и маските му във Висшия правосъден съвет. Вчера някои от тях проплакаха, че без грантовете от задграничните фондации не могли да обменят опит с сътрудниците си от Европа.

Все едно, че заплатите им по няколко хиляди лв. и командировъчните им не са задоволителни да обиколят по три страни от Европейски Съюз в границите на Европейски Съюз, ами би трябвало да разчитат и на съмнителните подаяния на Соросоидните организации, които ги трансформират в техни васали.

Навремето, митинги като днешния бяха свиквани и пред прозорците на Филчев. Тогава още веднъж двайсетина членове на Съюз на демократичните сили " Красно село " крякаха като обезумели против обвинител №1.

Фетуллахът им Костов, обаче банкрутира синята концепция, по този начин както направи с " Кремиковци " и БГА " Балкан ".

Днес Костов се пробва да се възкреси посредством гротеската Пинокио.

Но би трябвало да осъзнае фамозната имитация: " Мърши няма по какъв начин да смъкват основния прокурор ".

Ивайло КРАЧУНОВ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР