Марс преминава в знак Дева. Луната през целия ден се

...
Марс преминава в знак Дева. Луната през целия ден се
Коментари Харесай

Днешният ден е като огледало, което отразява вътрешния ни свят

Марс минава в символ Дева.

Луната през целия ден се движи на луфт - от 01:35 ч до 19:34 ч. Нищо значимо да не се подхваща.

Луната е в символ Риби до 19:34 ч на 18 август

Луната в Риби подтиква емоционалността, възприятието на съчувствие, състрадание, възприятието за общественост с всички хора, усилва способността на интуитивното предусещане върху нещата и явленията, само че също по този начин усилва доверчивостта, лековерността, основава предпочитание за самосъжаление, за разпределяне и мързелуване, само че през днешния ден е възможно и обикновено.

Уязвими са най-вече краката, или по-скоро стъпалата и пръстите на краката. Трябва да се означи, че всичко, което употребява човек в дните на Риби: никотин, алкохол, храна, опиати, има двоен резултат върху организма.

В 19:34 ч Луната минава в символ Овен.

Продължава 18 лунен ден до 22:07ч на 18 август (от 21:42 ч на 17 август)

Денят изисква здравомислие, въздържаност и изключително внимание, защото е обвързван с рискове. Ако погрешно се употребява силата на този ден, може да срещнете трудности и неприятности. Бъдете деликатни към всичко, което се случва с вас през този ден. Мислите би трябвало да се управляват, да не се позволява негативно мислене и нарцисизъм. Могат да зародят трудности при постигане на задачите ви и спорове с близките. Лесно се изпада под непознато въздействие.

Всеки човек има свое огледало, в което вижда света. По това, което ни се случва в осемнадесети лунен ден може да се дефинира какво е то: дали погрешно, увеличаващо, намаляващо или счупено парче, което отразява изопачаващата реалност. Нашите реакции също ще покажат на кое реагираме позитивно, на кое негативно. Всяка обстановка би трябвало да оценяваме като отражение на нашата същина.

Настоятелно се предлага да се ограничи потреблението на алкохол. В този ден не трябва да се пие, тъй като заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и масажи с растителни масла. Препоръчително е по-малко да се спи. Сега са рискови мощните аромати.

Могат да зародят спорове в фамилните връзки. Често хората са в неприятно разположение на духа в този ден. Необходимо е да се демонстрира най-много успокоение и деликатност, с цел да не се разраснат проблемите.

Сексът би трябвало да бъде спокоен, муден и не толкоз деен.

Подстригването е възможно.

Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки желания и стремежи.

Следва 19 лунен ден от 22:07 ч на 18 август до 22:31 ч на 19 август

1 безоблачен ден – Денят е обвързван с Твореца на нашия свят, с творчеството, насладата, тържествеността, с чувството за персоналната ни задача. Добре е да вършиме проекти за идният безоблачен месец. Да се проветряват повече пространствата, да се държат отворени прозорците, добре е да влиза въздух/вятър. Прекрасно е да се занимавате с изчистване на организма си – вътрешно и външно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР