Марс от известно време пребивава в знак Риби (15.04.) и

...
Марс от известно време пребивава в знак Риби (15.04.) и
Коментари Харесай

Марс в Риби разкрива тайни и ни кара да търсим мирен начин за решаване на конфликтите

Марс от известно време обитава в символ Риби (15.04.) и ще остане там до 25 май. Венера е в екзалтираност в този знак. Това подсказва, че силата (Марс) би трябвало да се употребява единствено за мирни цели (Риби).

Когато прекосяването на Марс е в прочувствения и сензитивен знак Риби, ние ставаме по-малко конкурентни и динамични и инстинктивно заобикаляме всевъзможни спорове, защото не харесваме войната и насилието. В този миг ние използваме заобиколен, а не пряк метод да получим това, което желаеме, като заобикаляме директна борба.

Проявите на Марс в този знак могат да бъдат доста разнородни, заради обстоятелството, че Рибите са най-мистериозният знак на Зодиака. Те са тясно преплетени с положителното и злото. Влиянието му е двусмислено. По това време активността не стопира, тя става или невидима, или същинските претекстове на дейностите са деликатно скрити. Това, което е на повърхността, нормално не дава отговор на това, което се случва в реалност.



По време на този пренос постоянно се случват гръмки разкрития, стават известни измами, секрети излизат на повърхността, някои скандални детайлности от нечий живот. Но като цяло се разкрива единствено част от истината, останалото остава прикрито. Марс в Риби крие цялата си сила и интензивност на тънко равнище на човешката душeвност и подсъзнание.

В най-хубавия случай сме склонни на огромни прояви на добрина и персонални жертви в полза на мира и помиряването, като се отдръпваме, в случай че се постанова. Нашата сила не се демонстрира непосредствено, а на прочувствено и подсъзнателно равнище, тъй че това е интервал от време, в който не се слагат преди всичко на практика цели или значими упоритости.



Марс в Риби ускорява състрадателността у хората и желанието да се притекат на помощ, постоянно се провеждат благотворителни събития, да вземем за пример събиране на неща за сиропиталища или нуждаещи се.

Марс в Риби дава буйно въображение и богата гама от мечти и креативност, което благоприятства хората с креативен специалности (художници, музиканти, фешън дизайнери, архитекти и др.), само че за демонстрация на увереност, храброст, проницателни качества, намерено деяние и опълчване, демонстрация на враждебност и храброст, за същинска работа (особено физическа) е доста сложен миг.

На 18 май Марс ще е в съвпад с Нептун. Психологически, доста мъчно и объркващо време, когато ще има доста умишлени неистини и илюзия, неточности, недоразумения, заплеснатост, тривиално забравяне. Възможни са несъответстващи реакции на хората.

Способността да слушате интуицията си и да различавате илюзията от действителността ще ви бъде потребна повече от всеки път по време на преноса на Марс в Риби.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР