Марко Асенсио откри резултата при победата на Реал Мадрид с

...
Марко Асенсио откри резултата при победата на Реал Мадрид с
Коментари Харесай

Анчелоти: Не ми пука дали Асенсио ще преподпише

Марко Асенсио откри резултата при успеха на Реал Мадрид с 4:0 над Елче в Ла Лига в сряда, като Карим Бензема означи гол, а Лука Модрич също се записа измежду голмайсторите. Въпреки това Асенсио би трябвало да стане свободен сътрудник, когато договорът му на " Сантяго Бернабеу " изтече това лято. Той към момента не е постигнал съглашение с клуба за удължение, само че Карло Анчелоти признава, че не е угрижен за бъдещето на 27-годишния футболист в клуба.

" Изглежда ми добре, не знам дали ще остане, или не. Не знам, не ме интересува доста. Имаме доста значимо предизвикателство този сезон. Важното е, че има принос, както предходната година. Нека продължава по този начин и клубът ще вземе най-правилното решение ", показа Анчелоти.

Асенсио си проби път назад в проектите на Анчелоти да взе участие във всеки мач в Ла Лига след паузата на Световното състезание. Беше обявено, че Реал Мадрид е подготвен да предложи на испанския национал нови условия, само че той също е свързван с прекосяване във Висшата лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР