Марката Hummer винаги се е отличава с масивните си автомобили,

...
Марката Hummer винаги се е отличава с масивните си автомобили,
Коментари Харесай

Батерията на електрическия Hummer тежи над тон и триста килограма

Марката Hummer постоянно се е отличава с солидните си коли, които с изключение на с размери, постоянно са се славили и с тежестта си, а електрическият GMC Hummer EV също не се дели от тази категория. Пикапът, който влезе в произвеждане в края на миналата година може да се похвали с някои много съществени характерности във връзка с тежестта си, както и тежестта на обособените съставни елементи.
`Батерията

Едва ли за някого е загадка, че батериите повишават тежестта на електрическите автомобили осезаемо и Hummer EV въобще не прави изключение. Само батерийните детайли на пикапа тежат 1326 кг, което е с към 300 кг повече от тежестта на Mazda MX-5 и с към 300 кг по-малко от това на пикапа Ford Maverick. За това си има причина и тя е, че батерията на Hummer EV е с потенциал от 212.7кВч, което близо два пъти повече от тези при останалите електрически пикапи Rivian R1T и Ford F-150 Lightning.

`Батерията

Въпреки огромната батерия, електрическият пикап на GMC не може да се похвали с толкоз забележителен пробег и клиентите би трябвало да се задоволят с 529 километра с едно зареждане, което е с едвам 24 километра повече от към този момент упоменатия Rivian. Главен провинен за дребния пробег е тежестта, което при някои конфигурации може да доближи близо 4.8 тона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР