Марката Dunlop, която принадлежи на Goodyear, пуска следващото си поколение

...
Марката Dunlop, която принадлежи на Goodyear, пуска следващото си поколение
Коментари Харесай

Нови всесезонни гуми Dunlop

Марката Dunlop, която принадлежи на Goodyear, пуска идващото си потомство всесезонни гуми на пазара. Dunlop All Season 2 е планиран да се конкурира в ценностния сегмент на пазара на всесезонни гуми, който се предвижда да нараства с два до три % годишно сред 2023 година и 2028 година

Новата гума е подобаваща за редица съвременни транспортни средства, като известни градски коли и SUV. Доставките започнаха през февруари 2024 година, като новата всесезонна гума последователно се предлага в 59 SKU сред 14 и 19 инча през цялата година. Гумата разполага с голям брой нови технологии, които са предопределени да обезпечат конкурентно показване и огромен пробег.

Основна характерност на дизайна са 3D ламелите, които обезпечават повече непоклатимост посредством напречни и надлъжни зъби. Това значи, че гумата има задоволително грайферни ръбове, които обезпечават по-добро сцепление на сняг, само че и висока непоклатимост при прекъсване при всевъзможни метеорологични условия. В същото време контактната повърхност на гумата е усъвършенствана, с цел да се реализира по-равномерно систематизиране на налягането и по този метод по-дълъг експлоатационен живот.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР