Маркъс Рашфорд и Ерик тен Хаг едва разговарят“ след пътуването

...
Маркъс Рашфорд и Ерик тен Хаг едва разговарят“ след пътуването
Коментари Харесай

Маркъс Рашфорд „едва разговаря“ с Ерик тен Хаг след лична среща с шефа на Манчестър Юнайтед

Маркъс Рашфорд и Ерик загар Хаг „ едвам беседват “ след пътуването на нападателя на Манчестър Юнайтед до Белфаст предишния месец.

26-годишният Рашфорд отлетя за Северна Ирландия в почивен ден предишния месец, с цел да посети някогашен съотборник, само че по-късно стана ясно, че британската звезда е взела участие в тежко пиене. Впоследствие нападателят на Юнайтед не съумя да се яви за подготовка и беше пропуснат от тима за мача за ФА Къп против Нюпорт Каунти, който се организира няколко дни по-късно.

Рашфорд беше санкциониран с две седмични заплати и върнат в тима за идващия мач на Юнайтед против Уулвс, откакто се твърдеше, че той „ е поел отговорност за дейностите си “. Сега обаче стана ясно, че Ten Hag и Rashford не са се виждали очи в очи от този момент.

Нов отчет от The Sun твърди, че дуото „ едвам си приказва “ след случая, като Тен Хаг се усеща по този начин, като че ли Рашфорд „ се е опитал да го измами “, откакто се обади болен. Той беше гневен и се споделя, че е довел Рашфорд на персонална среща, за д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР