Марк Зукърбърг създава една от световните технологични гиганти - социалната

...
Марк Зукърбърг създава една от световните технологични гиганти - социалната
Коментари Харесай

Какво щеше да работи Марк Зукърбърг, ако не беше създал Facebook?

Марк Зукърбърг основава една от международните софтуерни колоси - обществената мрежа Фейсбук още до момента в който е студент в Харвардския университет. Той даже прекъсва следването си, с цел да развие своя план, който бързо го трансформира в милионер, а скоро по-късно го прави и най-младият милиардер в света.

Още преди да отиде в лицей, Зукърбърг има диалог със своя татко за това с какво може да се занимава откакто приключи. И той предлага на сина си опция, в случай че не желае да продължи с ученето - притежател на McDonald`s ресторант.

" Забавно е по какъв начин татко ни, тъкмо преди всеки от нас да влезе в лицей, ни предложи алтернатива да учим или да влагаме във франчайз обект и да го управляваме ", споделя сестрата на Марк Ранди Зукърбърг пред CNN Business.

Тази опция е разискал той, както със сина, по този начин и с всяка една от трите си дъщери.
 Няколко обстоятелството, които демонстрират какъв брой богат е в действителност Марк Зукърбърг
Няколко обстоятелството, които демонстрират какъв брой богат е в действителност Марк Зукърбърг

Наскоро той се снабди с два парцела на езерото Тахо на стойност 60 милиона $

Разбира се, Марк избира Харвард, който по-късно напуща. След като той влиза в университета през 2002 година никой не чака скоро по-късно да се трансформира в мултимилиардер.

Все отново от CNBC показват, че в случай че Марк Зукърбърг беше избрал хамбургерите Big Mac пред книгите, той отново щеше да си обезпечи добър стандарт на живот.

Според калкулации към 2016 година междинният доход от франчайз на заведения за хранене в Щатите е бил в размер на близо 90 400 $ годишно. А някои от притежателите на такива заведения доближават и шестцифрени суми.

Въпреки това, те наподобяват много непретенциозно на фона на чистото благосъстояние на Марк Зукърбърг, което съгласно данните на Bloomberg Billionaires Index възлиза на 113 милиарда $. Това го слага на пето място по благосъстояние в света.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР