Марк Зукърбърг, Бил Гейтс и Иванка Тръмп бяха сред високопоставените

...
Марк Зукърбърг, Бил Гейтс и Иванка Тръмп бяха сред високопоставените
Коментари Харесай

Риана, Зукърбърг и Иванка Тръмп сред гостите на предсватбено парти на най-богатия човек в Индия

Марк Зукърбърг, Бил Гейтс и Иванка Тръмп бяха измежду високопоставените интернационалните фигури, които излетяха в Индия за екстравагантното предсватбено парти на милиардера Анант Амбани, което завърши в неделя.

Rihanna, Bill Gates And Mark Zuckerberg Among The Billionaires Attending Lavish Ambani Wedding In India
— Forbes (@Forbes)
Включващ осъществявания на суперзвездата Риана и магьосника Дейвид Блейн, тридневното празненство приветства към 1200 посетители от Силиконовата котловина, Боливуд и оттатък, с легендата на крикета Сачин Тендулкар и артиста Шах Рук Хан измежду многото присъстващи индийски звезди.

Анант е най-малкият наследник на най-богатия човек в Азия, Мукеш Амбани, чието положение се прави оценка на 117 милиарда $, според Forbes. Младоженецът служи като шеф в енергиен бизнес, ръководен от Reliance, индийския конгломерат, учреден от неговия дядо.

Rihanna, Mark Zuckerberg and Ivanka Trump among bevy of stars at Indian billionaire heir’s pre-wedding bash
— Citizen TV Kenya (@citizentvkenya)
Въпреки че Анант и 29-годишната му другарка Радхика Мърчант би трябвало да се оженят чак през юли, не бяха спестени средства на обилното предсватбено празненство. На гостите бяха сервирани 500 ястия, основани от към 100 готвачи.

Празненствата през уикенда се състояха в Джамнагар, в западния щат Гуджарат, покрай основната петролна рафинерия на Reliance.

Летището в града, което нормално обслужва по-малко от 10 полета дневно, регистрира скок на интензивността. В обява в X Saturday летищните власти казаха, че към 130 полета са пристигнали за феерията.

Наети самолети от Ню Делхи и Мумбай бяха предоставени разполагаем на гостите, както и услугите на фризьори, гримьори и драпьори.

Most extravagant wedding ever? Rihanna, Bill Gates, Ivanka Trump and Mark Zuckerberg among star-studded guests at Indian wedding
— Reuters Pictures (@reuterspictures)
Благотворителната част на фамилния бизнес на Амбани, Reliance Foundation, сподели, че тъкачи са били изпратени да създават „ гоблен от фантазии “ за сватбата, до момента в който занаятчии с повредено зрение са били наети да вършат свещи за гостите.

Нов хиндуистки храмов комплекс се построява особено за сватбата и по-късно ще бъде отворен за обществеността, добави неправителствената организация.

В сряда семейство Амбани беше хазаин на обща вечеря за повече от 50 000 души.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР