Марк Рюте може често да бъде видян бодро да върти

...
Марк Рюте може често да бъде видян бодро да върти
Коментари Харесай

Холандският премиер се готви да премери сили с ЕС

Марк Рюте може постоянно да бъде забелязан бодро да върти педалите на велосипеда си по улиците на Хага, само че в Европа нидерландският министър председател е по-известен с нееднократното " пердашене на спирачки " по икономическите въпроси.

Петдесет и три годишният демократичен водач, който от близо десетилетие е в ръководството, поддържа имидж на непретенциозен и прям човек, който дава отговор на полезностите на нидерландците.

Рюте в никакъв случай не се е женил и живее в същия апартамент, който е купил, откакто се е дипломирал. Когато не кара колело, се придвижва със остарял Сааб. Преподава " Права и отговорности на жителите " като доброволец в лицей.

Висок, слаб и с радостен манталитет, Марк Рюте има постоянни съдружници, които му разрешиха да образува три съдружни държавни управления в от време на време фрагментирания холандски политически пейзаж.

Но склонността му към икономии го води към нов кръг на договаряния с Европейския съюз по отношение на изключителната среща на Европейски Съюз на 17 и 18 юли, отдадена на проекта за рестартиране на стопанската система след пандемията на стойност 750 милиарда евро.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР