Марк-Пол Госелар казва, че е трудно да се гледат остарели епизоди на „Saved by the Bell“

...
Марк-Пол Госелаар казва, че може да е трудно да се
Коментари Харесай

Марк-Пол Госелаар казва, че може да е трудно да се гледат остарели епизоди на „Saved by the Bell“.

Госелаар, който изигра Зак Морис в сериала, се присъедини към подкаста „Pod Meets World“, където цитира някои сцени от тийнейджърския сериал от 90-те, които особено го притесняват.

Той каза, че във втория епизод на шоуто, озаглавен „The Lisa Card“, Зак таксува момчета в училище с 1 долар, за да целунат Лиза (Ларк Вурхис), за да може тя да получи пари, за да плати на баща си, след като надхвърли лимита на кредитната му карта.

„Имаше един, в който аз всъщност блудствах с Лиза Костенурка“, каза Госелар. „Наредих на хората да я целуват без нейното съгласие. Това беше трудно.”

В друг епизод Зак се преструва на индианец.

Актьорският състав на Актьорският състав на „Saved By the Bell“ позират за снимка, рекламираща втория сезон на тяхното шоу. NBC чрез Getty Images

„Има неща, които просто не бихте заснели в днешно време“, каза Госелар. „Всеки един епизод има неща, които можем да изберем. В този момент се опитвате да не сте негативни. Това е парти за гледане... Това е ходене по въже. Като цяло се опитвате да бъдете позитивни за работата и да казвате „това беше различно време.“

„Спасени от камбаната“, излъчен по NBC в продължение на четири сезона от 1989 до 1992 г.

През 2020 г. Госелар повтори ролята на Зак Морис в рестартирането на „Saved by the Bell“ на Peacock.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР