Марк Овермарс неочаквано напусна поста си на футболен директор в

...
Марк Овермарс неочаквано напусна поста си на футболен директор в
Коментари Харесай

Директор в Аякс подаде оставка заради неприлични съобщения

Марк Овермарс ненадейно напусна поста си на футболен шеф в Аякс. Причината за това е, че някогашното крило на Арсенал и Нидерландия е изпратил известия с неуместно наличие към свои колежки, работещи в клуба. Конкретното наличие на известията не се разкрива, само че е ясно, че в тях е имало полови подмятания. Самият Овермарс излезе с публично изказване, в което твърди, че се срами от постъпката си.

„ Срамувам се. През предходната седмица се сблъсках с вести за моето държание и по какъв начин другите са реагирали на него. За страдание, не разбирах, че съм минал границата. Това обаче ми стана ясно в последните дни. Изведнъж почувствах големи напън. Извинявам се. Със сигурност такова държание е недопустимо за човек с моята позиция. Сега разбирам това, само че е твърдо късно. Не виждам друга опция с изключение на да напусна Аякс. Това оказва огромно въздействие и върху ситуацията в персоналния ми живот. Затова апелирам всички да оставят мен и фамилията ми на мира “, съобщи Овермарс.

През декември Овермарс прописа нов контракт с Аякс, който бе със период до лятото на 2026 година. Така той парира интереса към редица други клубове, които проявяваха интерес към него. Името му се свързваше с Барселона, Арсенал и Нюкасъл.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР