Марк Мураджира е 27-годишен лидер на Младежката църква на Възкресените

...
Марк Мураджира е 27-годишен лидер на Младежката църква на Възкресените
Коментари Харесай

Мъж гладува в продължение на месец, за да му изпрати Бог Lamborghini

Марк Мураджира е 27-годишен водач на Младежката черква на Възкресените светии в град Биндура в централната част на Зимбабве. Още по-любопитното е, че мечтаел за италианския суперкар не за себе си, а с цел да го подари на момичето на фантазиите си.

Дълбоко религиозният Мураджира нямал работа, както и солидната сума, нужна за Lambo-та. Затова Марк считал, че Бог ще му даде Lamborghini в случай че гладува 40 дни и 40 нощи. Информацията е на английския вестник Daily Star.

Мъжът отишъл в отдалечена планинска част на страната, с цел да се отдръпна и да не се изкушава да яде. Притеснени другари обаче го търсят 33 дни по-късно и се постанова да го откарат в болничното заведение.

Енориашите на църквата почнали да събират пари, с цел да купят на Мураджира въпросното Lamborghini. Събирането обаче завършило със сумата от 14 хиляди зимбабвийски $ (това е към 33 евро).

Сега приятелите на Марк събират пари за заплащане на големите медицински сметки, които болничното заведение желае за лекуването му. Според Мавуру - епископа на същата черква, Марк не е определил вярно целите си. „ Трябваше да гладува, с цел да за да си откри работа “, сподели Мавуру.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР