Марияна Николова е добър професионалист. Според мен е много добре,

...
Марияна Николова е добър професионалист. Според мен е много добре,
Коментари Харесай

Симеонов доволен, че наследничката му не е политически обвързана

Марияна Николова е добър експерт. Според мен е доста добре, че не е политик, защото мъчно ще бъде предизвикана с политически въпроси. Тя е човек, който е настрана от политиката и мисля, че това е добре за страната. Това съобщи някогашният вицепремиер и сегашен народен представител от ПГ на „ Обединени патриоти “ Валери Симеонов, съобщи БГНЕС. Симеонов разяснява избора на досегашния шеф на кабинета му Марияна Николова за негов правоприемник на вицепремиерския пост, откакто той подаде оставка след няколкоседмични митинги на майките от самодейността „ Системата ни убива “. „ Съгласно съглашение, всяка партия си взема решение кого да предложи. Ако желаеме, ще предложим политическо лице, в случай че решим – експерт и админ, както е в тази ситуация. Това направихме. Няма написан устав, че би трябвало да бъде политик. А да сложим някой политик, който единствено ще се върти на стол, няма смисъл. Това е място за извършване на работа! “, безапелационен бе Симеонов.

Той опроверга и появилата се в общественото пространство информация, че е имал персонални връзки с Марияна Николова. Симеонов не разяснява обстоятелството, че водачът на „ Атака “ и ръководител на групата на патриотите в Народното събрание Волен Сидеров не поддържа кандидатурата на Николова и съобщи: „ Питайте него! “.

Той изрази и вяра, връщайки с в Народното събрание да работи добре с ръководителя на групата и разяснява шеговито обстоятелството, че е седнал на мястото на Сидеров в пленарна зала. „ Така ли се е получило? Нямам особени упоритости, с изключение на като захвана нещо, да го свърша. Лични упоритости в обществото и политиката нямам. Искам да свърша, каквото мога “, съобщи Симеонов.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР