Марияна Николаева е победител в последния сезон на БГ риалитито

...
Марияна Николаева е победител в последния сезон на БГ риалитито
Коментари Харесай

Победителката от „Ясновидци“: Цените по Нова година ще скочат, ще изчезват лекарства 



Марияна Николаева е победител в последния сезон на БГ риалитито „ Ясновидци “. Родена през 1975 година, живее във Варна, омъжена, с две деца. Участвала е и в редица интернационалните тв надпревари за явления като „ Екстрасенси детективи “, „ Екстрасенси водят разследване‘‘ и други. Тя направи прогноза за зимата и идната 2023 година „ Хладна, студена ще е зимата, само че чак толкоз, колкото преди години помним, няма да е. Най-снежно ще бъде след 7 януари. За Коледа ще има снежец.

Което е добре за зимния туристически сезон. През зимата в Софийско ще има пожар в някаква огромна постройка – административни постройки ли ще са, като съзнателно запалване ще е. Цената на тока спекуланти желаят, само че няма да смеят да подвигат. Горивата ще имат растеж. Стоките по Коледа и Нова година ще скочат още и няма да падат “, споделя ясновидката.


„ Тепърва следва да изчезват още медикаменти. Дори елементарни илачи за глава и температура ще стартират да изчезват, консумативи за лечебни заведения като игли, спринцовки – също. Ще ги има по складовете на производителите, само че съзнателно ще ги задържат, с цел да им подвигат цените “, предвижда още Марияна.


Според нея войната в Украйна няма да утихне чак до 2024-2025 година „ Ако приказваме за околните седмици, месеци, артикули в магазините към този момент там няма да имат от първа нужда. А руснаците готвят нов взлом. Ще изчакат празниците и Новата година и ще тръгнат в нахлуване към Киев – концепцията им е да завземат още територии. Бяха отписали Путин още преди година при старта на спора, то за заболявания се говореше, за покушения и какво ли не. Както споделих и тогава, той си остава отпред на страната и не престават да си вършат каквото са си наумили “, безапелационна е гадателката.




Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР