Мария заяви, че тя и семейството й остро осъждат подобни

...
Мария заяви, че тя и семейството й остро осъждат подобни
Коментари Харесай

Дори дъщерята на Николина Чакърдъкова се отрече от съпруга си

Мария съобщи, че тя и фамилията й остро осъждат сходни хулигански прояви и чакат съответните органи да си свършат работата

Скандалът към някогашния мъж на Мария Чакърдъкова, щерка на обичаната национална певица Николина Чакърдъкова, пораства Симеон Бакалов стана център на внимание, след побоя в село Балдево, където той наръга и прати в болница трима души.

Той е арестуван под стража и следва и дело. Но незабавно се завъртя въпросът и в фамилията си Симеон е бил принудител и дали е посягал на брачната половинка си. Той и Мария Чакърдъкова се женени от пет години и имат две деца-момче и момиче.

След тежкият престъпен случай и въпросите, щерката на обичаната национална изпълнителка Николина Чакърдъкова, реши да проговори. Мария съобщи, че тя и фамилията й остро осъждат сходни хулигански прояви и чакат съответните органи да си свършат работата, като санкционират отговорните за престъпния случай.

Същите думи изрече и Николина Чакърдъкова, като съобщи, че всеки би трябвало да носи отговорност за постъпките си. Но Мария изрично отхвърли някогашния й брачен партньор Симеон Бакалов да й е посягал физически по времето, когато двамата били още семейство.

„ Остава да я бие! Настани се в къщата й да го хрантутят с майка й. А той по през целия ден да пие и да се забавлява с другари “, „ изплюха камъчето “ близки до фамилията.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР