Мария Захарова коментира интервюто на Кирил Петков пред "Таймс""Спекулациите с

...
Мария Захарова коментира интервюто на Кирил Петков пред "Таймс""Спекулациите с
Коментари Харесай

Мария Захарова коментира интервюто на Кирил Петков пред Таймс

Мария Захарова разяснява изявлението на Кирил Петков пред "Таймс "

"Спекулациите с "руската опасност " са вътрешнополитически и други користни цели и е сигурен симптом за "политическа мъка ".

Така представителят на външното министерство на Русия - Мария Захарова, разяснява изявлението на българския министър председател в оставка Кирил Петков за английския "Таймс ", предава

В него той сподели, че корупцията е най-хубавият инструмент за въздействие на Москва на Балканите и показва въздействието на Кремъл като причина за рухването на държавното управление. Захарова дава отговор на въпрос на съветска осведомителна организация, като отговорът е качен на уеб страницата на съветското външно министерство.

"... Искрено съчувстваме на загрижеността му за "дългата ръка " на Кремъл. От позиция на логиката и истината, не виждаме логичност да разясняваме поотделно всяко от съзнателно погрешните изказвания за съветската интервенция в работите на България, на корупцията като наш "основен външнополитически инструмент " на Балканите. Искаме за следващ път да повторим: Русия в никакъв случай не си е разрешавала да се меси в работите на непознати страни, също по този начин в никакъв случай няма да допусне която и да било друга страна да ѝ постанова своето мнение. ", споделя Захарова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР