Мария Силвестър заряза младото лъвче! Водещата имаше любовна авантюра с

...
Мария Силвестър заряза младото лъвче! Водещата имаше любовна авантюра с
Коментари Харесай

Мария Силвестър призна: Сама съм!

Мария Силвестър заряза младото лъвче! Водещата имаше любовна случка с левента Михаил Пенев. Силвестър и младежът имаха връзка повече от две години. За това време те обиколиха куп екзотични дестинации. Двойката бе доста влюбена и мнозина им предричаха брак.

Отскоро обаче Мария е била шута на младежа. Това призна самата водеща. Слуховете за раздялата им витаят от няколко месеца, но Силвестър чак в този момент разгласи, че с връзката ѝ с Михаил е свършено.

„ Не съм обвързана. Сама съм “, призна водещата. Най-вероятната причина за краха на връзката ѝ с младока е огромната разлика във възрастта им. Михаил е цели 17 години по-млад от синеоката брюнетка.

Мария нееднократно е споделяла, че е мъчно да се живее с много по-малък от нея. „ Усеща се изключително, в случай че нямате сходни ползи за визии за бъдещето. Справям се, като взимам решения. Някои от тях се харесват, други - не “, изясни преди време Силвестър за връзката си с младока, написа „ България Днес “.

Преди дни Силвестър отпразнува рождения си ден. Обичаната водеща навърши 45 години. Мария употребява мотива, с цел да направи равносметка на живота си. „ За мен самата нещо се прекатурна, когато станах на 40. То бе оня миг, в който, в случай че имаш куража и силите, се случва най-хубавата среща - тази с дамата в теб “, споделя водещата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР