Мария Силвестър се придържала към вегетарианството в продължение на цели

...
Мария Силвестър се придържала към вегетарианството в продължение на цели
Коментари Харесай

След 21 години Мария Силвестър се изкуши

Мария Силвестър се придържала към вегетарианството в продължение на цели 21 години, само че наскоро зарязала този метод на хранене и се върнала към мръвката. Случило се по този начин, че актрисата и водеща се изкушила от сочна наденица и от алчност загърбила дългогодишните си правила. " Просто я видях и ми потекох лигите. Дори когато бях бременна не ми се ядеше, тогава се отвращавах от месото. Аз съм на мнение, че би трябвало да слушаме тялото си ", разяснява синеоката брюнетка.

Мария нееднократно е казвала, че заобикаля единствено въглехидратите, тъй като страда от инсулинова устойчивост. Заради болестта си преди време качи много килограми, само че с верен метод и лекарства съумя да върне положителната си форма. " Необходима е уравновесена диета, направена по отношение на проучванията. Иначе няма смисъл да се пробват всевъзможни диети. Организмът споделя от какво има потребност, просто би трябвало да се чуе вярно. Ами напълнях при съществено трениране и въпреки всичко здравословен метод на живот. Затова си направих подробни проучвания - бях чела за инсулиновата устойчивост и си направих глюкозно обременяване. Така стана ясно. Наложи се да се подложа на лекуване с лекарства, с цел да овладея ситуацията. Сега съм ги спряла, само че съм на непоколебим режим ", разказвала е звездата, която е на 46 години, само че към момента наподобява отлично.

Силвестър споделя, че животът след 40 занапред започва и поучава дамите да не се отчайват от напредването на възрастта. Тя постоянно посещава обичаната си клиника по естетична дерматология, с цел да се поддържа свежа. Там си поставя ботокс и филъри в лицето, само че без да прекалява. " Нека всичко бъде в границите на красивото и естественото. Не одобрявам невъздържание. Смятам, че човек може да се довери на положителните експерти. Никога не съм прибягвала до скалпел или по-сериозни процедури. Харесвам френския модел на подържане на разположение – здрава кожа, малко грим! ", разяснява Мария.

Що се отнася до вътрешния баланс – тя го е постигнала, откогато почнала да прави сеанси при психолог. Темата за духовното рационализиране мощно я увличa и чeтe прeдимнo тaкaвa литeрaтурa. Ходи и на ceминaри, кoитo ѝ пoмaгaт дa oпoзнae себе си.

" Нaпълнo нoв чoвeк cъм, oткaктo се занимавам с пcихoтeрaпия! ", кaтeгoричнa e водещата на " Бригада нов дом ".

За първи път тя посетила подобен експерт малко след развода си със Силвестър Силвестров. Мария нееднократно е разказвала, че по това време претърпяла огромни компликации в персонален проект. След раздялата с някогашния й брачен партньор тя била съкрушена, само че съумяла да си стъпи на краката.

Сега Силвестър е актриса и водеща, само че преди време започва кариерата си като модел. Даже се чуди по какъв начин в тези години са я предложения да е манекенка, тъй като тогава имала много по-различна визия – носела се различно с къса момчешка прическа и черен опушен грим.

Мария има и много забавни истории от дейния си моделски интервал. Веднъж, до момента в който била на фотоси в Южна Африка, объркала едни от най-богатите локални хора с клошар.

" Беше с раздърпани облекла и скъсани плетени обувки, помислих го за човек от улицата. Снимахме рекламна акция с ретро автомобил, а на открито беше страшна горещина. Попитах го дали има потребност от нещо, да вземем за пример вода. Влязох в близкото заведение и му донесох една бутилка - стана ми жалост, нали съм добродушна, бях го взела за бедняк. После сътрудниците ми споделиха, че индивидът е милионер и има бизнес с диаманти, надали не един от най-богатите хора в Южна Африка, а колата, с която снимахме, се оказа негова ", връща лентата на спомените Мария.

Тя се хвали още, че в този момент има доста обожатели, но няма чак толкоз време за флиртове. Чаровната брюнетка отглежда сама сина си Давид, който към този момент е в тийнейджърска възраст. Иска да го научи единствено да бъде добър човек и да има повече религия в себе си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР