Мария Силвестър отново се носи на крилете на любовта, разбира

...
Мария Силвестър отново се носи на крилете на любовта, разбира
Коментари Харесай

Мария Силвестър забърса поредното младо гадже

Мария Силвестър още веднъж се носи на крилете на любовта, несъмнено нова. Макар, че скоро ще чукне 47 години, наподобява по-добре от всеки път, а и твърди, че се усеща млада по дух. Вероятно това е и повода, заради която от много време насам излиза единствено с млади лъвчета, също като Ваня Щерева.

 

От близкото й обграждане издават, че не е от хората, които робуват на предубеждения и е добавила в листата си с любовни завоевания следващия младок. Още обаче не го е срещнала с 16-годишния си наследник Давид, защото изчаква да ревизира дали връзките й ще се развият в позитивна посока. Твърдяла пред другари, че ще го показа публично, единствено в случай че оправдае упованията й. Мълвата носи, че неотдавна са били дружно в Италия, а лятото са изкарали по родното Черноморие.

 

Припомняме, че последната й обществена връзка беше със 17 години по-младия от нея Михаил Пенев. И въпреки възрастовата разлика да не е нещо, което я тормози, в съответния случай точно тя станала причина за раздялата им, защото имали разнообразни възгледи за живота.

 

Поддържа външния си тип с постоянни визити в обичаната си клиника по естетична дерматология, където си поставя филъри в лицето и ботокс, само че се старае да не прекалява. Постигнала е и вътрешен баланс след посещаване на сеанси при психолог. Силно е привлечена от тематиката за духовно рационализиране и в последно време залага най-вече на такава литература. Посещава и семинари, помагащи й да се опознае. Твърди, че откогато се занимава с психотерапия, е напълно нов човек.

 

Силвестър е повече от удовлетворена, че даже и с напредването на възрастта, от ден на ден мъже демонстрират интерес към нея. Преди няколко години натрупа много непотребни килограми поради инсулинова устойчивост, само че съумя да се пребори с тях посредством непоколебим режим отричащ въглехидратите и с усилени тренировки. Сега към момента се изявява като модел и е от търсените лица за рекламни акции.

Инфо: Уикенд

Тагове: Мария Силвестър Ваня Щерева водеща модел младежи
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР