Мария, съпругата на шеф готвачът Андре Токев, е опитала неуспешно

...
Мария, съпругата на шеф готвачът Андре Токев, е опитала неуспешно
Коментари Харесай

Отчаяната съпруга нарязала гумите на пияния Токев, но..

Мария, брачната половинка на началник готвачът Андре Токев, е пробвала несполучливо да предотврати пиянската му изцепка зад кормилото отпреди месец, научи „ Уикенд “.

Жената на фамозният кулинар собственоръчно е нарязала и четирите гуми на белия пикап „ Мерцедес “, с който Токев рисково криволичеше по Околовръстно шосе в София, преди да бъде спрян от полиция и задържан поради шофиране в пияно положение.



Часове преди Андре Токев да бъде наложително свален от мощното си возило от полицията и тикнат в ареста, кулинарят затънал на трапеза с другари в компанията на брачната половинка си Мария. В късните следобедни часове на 31 октомври Токев към този момент бил порядъчно пийнал, само че настойчиво упорствал, че самичък ще кара белия пикап на път към дома си. В обезверен опит да му попречи,

жена му нарязала с нож и четирите гуми

на возилото, описа пред „ Уикенд “ осведомен с историята.
След последвал гръмък скандал със брачната половинка си, Андре Токев въпреки всичко съумял да се качи в мерцедеса, подкарвайки возилото макар четирите срязани гуми. Прочутият готвач минал с пикапа си единствено няколко километра, рисково криволичейки по джанти по Околовръстното шосе, преди да бъде приклещен от три полицейски патрулки след серия от подадени сигнали от други водачи на тел. 112.

Засега не е известно дали и брачната половинка на Андре Токев е измежду хората, обадили се на незабавния телефон, с цел да рапортуват за пийнал водач зад кормилото. Самият кулинар обаче е икономисал пред проверяващите, че негов непосредствен е направил опит да го смъкна от пикапа, нарязвайки гумите му.

При разпитите си пред служители на реда Токев е разказал, че е спукал и четирите гуми на возилото си откакто се качил на бордюра на Околовръстно шосе пред магазин на огромна мебелна верига, след което траял единствено по джанти.

Повече от месец след зрелищната пиянска изцепка на Андре Токев, водещия на кулинарното предаване „ Ловци на храна “ по Би Ти Ви продължава да е въдворен под домакински арест, а заплахата да влезе в пандиза е напълно действителна.
Токев е

заплашен от затвор сред 1 и 5 години,

защото е направил закононарушение в изискванията на пробационна присъда още веднъж поради шофиране в пияно положение. Както към този момент е обществено известно, през лятото на 2019 година началник готвачът е бил арестуван от полицията във Варна да кара пикапа си „ Мерцедес “ с 1,7 промила алкохол в кръвта си и тогава е сключил съглашение със съда.

Според наложената му присъда, Андре Токев е осъден с условно отнемане от независимост за 3 месеца с изпитателен период от 3 година и лишаване на шофьорската брошура за 4 месеца.
Срещу Андре Токев приказва и обемистото му досие на неизряден водач. За последните 10 година кулинарят е натрупал санкции и

наказателни фишове за близо 10 000 лева,

като не си е платил за 12 от общо 19-те прегрешения зад кормилото, глобени финансово от КАТ. Почти всички наложени санкции на Андре Токев са за шофиране с превишена скорост.
Делото против роденият в немския град Лайпцинг началник готвач ще започва в Софийския областен съд през януари следващата година, откакто прокуратурата към този момент внесе обвинителния акт с искане за ефикасна наказателна присъда против Андре Токев.

Според обвиняването, кулинарят е карал с 2 промила алкохол в кръвта си, а не с 1,79, както бе посочено при задържането му.

Поне до момента в който правосъдния развой започва, Андре Токев не може да управлява персонално двата си ресторанта в София, защото е въдворен под домакински арест. Със заведенията се оправя брачната половинка му Мария, която се води и притежател на заведенията за хранене. Макар да е финансист по специалност, а не кулинар, половинката на Андре Токев се оправя сполучливо със задачата, признават клиенти на заведенията за хранене на злочестия готвач.

Свързани вести Лоши момчета: Явор Бахаров се съпостави с Волен и Андре Токев Андре Токев с повече алкохол в кръвта след нова експертиза
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР