Мария може да е една от най-критикуваните певици в поп

...
Мария може да е една от най-критикуваните певици в поп
Коментари Харесай

По пътя на мама: 14-годишната щерка на Мара Отварачката захвърли дрехите

Мария може да е една от най-критикуваните певици в поп фолка, има много недостатъци, само че като майка се е посочила като доста грижовна и виновна. Заради безбройните си връзки с мъже тя  е считана за меркантилна и мъжемелачка, само че когато става дума за единственото й дете тя не прави взаимни отстъпки.



Миньончето постоянно е споделяло в изявленията, че образованието на Марая е приоритет номер 1 за нея. Старозагорката постоянно е усещала, че не е доста умна и не е учила задоволително. За това уреди щерка си в частно учебно заведение в столицата където детето й се образова в елитна среда. Вече приказва британски, само че и с съветския се оправя, написа vbox7.com.

Марая се роди през 2008 г, а татко й е първия мъж на Мария Димитър Андонов, който е предприемач и има ново семейство и  2 деца. Но постоянно е полагал грижи за първородната си дъщеря. Даже сега тийнейджърката върви по-често в дома на баща си тъй като живеят в Лозенец и се вижда с него и фамилията му постоянно.



Напоследък прави усещане, че ученичката разцъфна и се трансформира в очарователна девойка. Мария сподели щерка си на фото, на което Марая театралничи с вечерен грим, носи пай топ и голо коремче, наподобява съвсем на майка си, с която са като 2 капки вода. Даже е направила кифленска муцунка, жест доста известен,  изключително измежду младите девойки.

Но като цяло Мария я държи изкъсо, не е като щерката на Анелия - Ивон, която от дребна хвърляше в смут пуританите в мрежата с напомпани устни и прекален грим.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР