Мария лее сълзи във ВИП Брадър. Певицата се изповяда пред

...
Мария лее сълзи във ВИП Брадър. Певицата се изповяда пред
Коментари Харесай

Цяла България Се Вцепени! Мария През Сълзи Разкри Шокиращата Истина За Развода Си! Кой Би Предположил, Че Християн Има

Мария лее сълзи във ВИП Брадър. Певицата се изповяда пред Цуни, че всичко, което прави е за щерка си. И до момента в който Кристина Патрашкова й писа отличен шест по актьорско майсторство, то обкръжението на певицата съществено се тормози за нея.

Изпълнителката съобщи, че е направила сцената с чантата, тъй като не е желала изпълнителките като нея, които са от лекия род да бъдат считани единствено за празноглави кукли, които търсят парите. Фолк звездата добави също по този начин, че не разчита на мъжка прехрана след раздялата със брачна половинка си, а се бори да резервира дома си и щерка си, надалеч от хулите и подигравките.

Певицата издаде, че с Гущеров са съдлъжници по заем, който тя покрива. „ Реших да купя жилище на щерка си и се взех решение на тази стъпка, когато бяхме още дружно. След като се разделихме напълно аз си затрупвам заема, а вноските са големи. Един лев не ми е дал, обаче от самото начало не стопира да ме разнася по медиите и да ме изкарва най-пропадналата жена в България “, плака певицата. „ Не желае и бракоразвод да ми даде — най-малко до момента в който не изплатя заема и не го освободя като съдлъжник “, разкрива още фолк звездата. За певицата обаче най-тежък е фактът, че щерка й Марая страда поради развода.

„ Постоянно ме пита по кое време ще се приберем у дома — в Бояна. Как да й кажа, че тя там къща няма. За една година един път не се е поинтересувал от детето “, разкри още тя.

Фолк певицата признава, че с всичките сметки на главата, на моменти й идва много нанагорно. „ Понякога ме е боязън, че няма да се оправя, само че съм решила да влагам в образованието на щерка си, първо.

Мария лее сълзи във ВИП Брадър

Тя е най-важна за мен “, съобщи още изпълнителката на Цуни. Кристина Патрашкова дефинира осъществяването й като спектакъл. Така ли е в действителност, следва да разберем.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР