Мария Илиева ми е изключително близка, аз съм кръстница на

...
Мария Илиева ми е изключително близка, аз съм кръстница на
Коментари Харесай

Сантра е кръстница на едно от децата на Мария Илиева


Мария Илиева ми е извънредно близка, аз съм кръстница на едно от децата й.

Тя има невероятни човешки качества, тъй че няма нищо чудно в това, че се трансформира във водеща персона на „ Гласът на България “, разкри певицата Сантра, която тези дни чукна 40. В момента изпълнителката е напълно отдадена на щерка си, която е на 1 година и 7 месеца и обзема цялото й внимание, написа България Днес.

„ На нея не й е доста прелестно да приказвам по телефона. Кара тротинетки и не мога да се съсредоточа, когато сме дружно на площадката “, призна пред „ България Днес “ певицата. По неписаното поверие, че 40-и рожден ден не се чества. Сантра е отбелязала празника си с вечеря със фамилията, духане на свещи и нормалните неща . Животът й с хлапето сега е много по-различен, в сравнение с преди.

„ Сега главно виждам детето си и съм оставила всевъзможни други задължения настрани “, споделя изпълнителката и прибавя: „ За мен е значимо в тези първи години тя да е с майка си и да има пълноценно време с мен “.

Иначе Сантра възнамерява скоро да й се случи и музика, работи и около марката си за козметика. „ Козметиката е морално завещание за мен, тъй като пра-прадядо ми преди повече от 100 години е имал заводи за козметики. Построил е първото учебно заведение в Разлог и го е подарил на страната. Имам доста красиво морално завещание от него, което ми беше мотивацията да се занимавам с това. “

Сантра намерила и един дневник на прародител си, в който той е писал за скъпите неща в живота.

„ Основното, което дядо ми беше написал в дневника си, е да си почтен, пореден и работлив. Това е мотото, което и аз съблюдавам през целия си живот. “

Музиката сега е в застой за певицата, тъй като е в майчинство. Тя желае осъзнато и пълноценно да си гледа детето, вместо да върви по участия .

„ Има хора, които го вършат “, споделя тя. „ Но това постоянно е за сметка на детето. За всеки човек има едно детство и това за мен е по-важно. “

Сантра няма доста време да следи музикални формати като „ Гласът на България “, само че счита, че, за жалост, във времето не се постановиха доста реализатори от тези формати. Въпреки че Дара е едно изключение, прибавя тя. За Сантра „ Гласът на България " е предаване, което демонстрира, че геният, харизмата и упоритият труд са значими фактори за един актьор.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР