Мария или Мара Отварачката изуми мнозина с реалната си визия,

...
Мария или Мара Отварачката изуми мнозина с реалната си визия,
Коментари Харесай

Забравете снимките й в мрежата: Ето как изглежда реално Мария днес!

Мария или Мара Отварачката изуми мнозина с действителната си визия, която има малко общо с онази лъскавата, която демонстрира в мрежите. Но, несъмнено, всеки в случай че си наблъска фотосите с кило фотошоп и още толкоз филтри, даже самичък няма да се познае и ще зацъка с език от удивление пред облика си...

Истината обаче е, че Мария е тази, която виждаме тук. Снимките са правени от папараци единствено преди часове и на тях се вижда, че миньончето е по-ниско от скъпия автомобил Ламборджини, който кара. Червеното возило несъмнено притегля повече погледи от нея самата и кара хлапета да се снимат до него.

А другояче, собственичката му е леко постна даже. На живо Мария е напълно елементарна жена, явно превзета от Барби модата и розовкото, в което са решени маратонките, чантето и даже скрънчито за косата.

Краката, които Мара настойчиво и интензивно издължава най-малко пет пъти посредством фотошоп, са ясни от дълго време - възкъсички са, а и коленцата им надалеч не са по този начин изваяни, както са на фотосите.

Косата й не е нищо изключително без екстеншъните и даже минава за редичка, само че при цялото това отнасяне и издевателства над нея през годините, няма по какъв начин да е друго.

" Съвсем, напълно елементарна е, няма нищо уау в нея ", разясняват в нета.

Инфо: България през днешния ден

Тагове: Мария Мара Отварачката ламборджини фотошоп филтри
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР