Мария Игнатова не може да спи. От години красавицата има

...
Мария Игнатова не може да спи. От години красавицата има
Коментари Харесай

Мария Игнатова е в криза! Димитър Рачков я побърква

Мария Игнатова не може да спи. От години хубавицата има доста разтревожен сън, който обаче в последно време напълно е липсващ, защото изгуби любовта на Димитър Рачков.
Мария Игнатова страда от инсомния. Хроничното бодърствуване изтезава русокоската от години, разкриха осведомени с драмата. След раздялата с обичания ѝ Димитър Рачков ситуацията се влошило и хубавицата по цели нощи не мигвала.

Въпреки че разлъката с Рачков е по нейна виновност, „ господарката на ефира ” приела тежко любовната самотност и безсънието й се изострило, издадоха от обкръжението ѝ. Русокоската даже пробвала да повика бога на съня Морфей с използването на бензодиазепини, предписани от експерт. Хаповете дали резултат, само че поради страничните резултати ги приемала единствено месец.

След това безсъницата още веднъж се върнала. Мария взела съществено решение – съветвала се с невролог и психиатър с вярата скоро паниките да отшумят и тя още веднъж да спи щастливо. Според експертите, повода за положението й е мощен стрес, предават от „ Уикенд “.

Припомняме, че Игнатова и Рачков прекараха дружно цяло десетилетие, само че най-после не завършиха с брак. Комикът имаше желанието да се ожени за нея и да има даже дете от нея, само че водещата няма никакво желание за ново семейство, откакто това с Петко Димитров приключи с бракоразвод.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР