Мария Игнатова и Димитър Рачков са в ступор от спирането

...
Мария Игнатова и Димитър Рачков са в ступор от спирането
Коментари Харесай

Тежък удар: Мария Игнатова и Рачков са съсипани!

Мария Игнатова и Димитър Рачков са в ступор от прекъсването на „ Господари на ефира “. В което предходната есен те се завърнаха като екранна двойка, откакто и в живота дадоха втори късмет на своя любовен разказ.

Предаването за телевизионни гафове падна от ефира на Нова телевизия. Понеже на 31 декември изтече договорът й с продуцентската компания „ Глобъл Вижън “. Която е благосъстоятелност на братята Магърдич и Джуди Халваджиян.

Ситуацията, в която изпаднаха двамата арменци, съществено е тормозила влюбената двойка, защото Халваджиян са главният източник на средства в фамилния им бюджет.
Неяснотата към това дали изобщо „ Господарите “ ще се завърнат в ефир. И какво ще се случва отсега нататък с другите риалити формати, от които Рачков и Мария прибират големи възнаграждения като водещи, измъчвала и двамата.

Особено Игнатова, която е известна в обкръжението си като сребролюбка и почитателка на бохемския живот.

Във времето, в което не се изявяваше в „ Господарите “, Игнатова заработваше в музикалните формати „ Х Фактор “ и „ България търси гений “. Също продуцирани от арменския клан Халваджиян. Извън „ Господарите “ Рачков пък е паметен в ролята си на водещ на „ Като две капки вода “, където му партнира Зуека.

Целият този финансов берекет за Рачков и Мария може да секне вечно, в случай че арменската фамилия и Нова телевизия не изгладят несъгласията си. Или „ Глобал “ не подписа съглашение с друга медия, написа „ Ретро “.

С днешна дата се приказва, че възможният нов дом на „ Господари на ефира “ е Би Ти Ви. Но даже братята Халваджиян да се спогодят с първата частна национална телевизия, няма гаранция, че тя ще им разпореди продуцирането на същите формати.

Което пък значи, че хиляди левове под формата на възнаграждения, с които Рачков и изгората му си живеят нехайно, са под въпрос.

Когато не работи за братя Халваджиян, Рачков обикаля из частни празненства. На които разсмива баровци със скечовете си. Отделно с триумф обикаля страната със „ Забраненото шоу на Рачков “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР