Мария Игнатова е нанесла тежък удар по бившата си половинка

...
Мария Игнатова е нанесла тежък удар по бившата си половинка
Коментари Харесай

Мария Игнатова нaнесе тежък удар по Димитър Рачков. Разкри и дали ще води „Господарите“ с бившия си

Мария Игнатова е нанесла тежък удар по някогашната си половинка в живота Димитър Рачков. Атрактивната водеща отпразнува в другарски кръг рождения си ден, само че известният артист не фигурираше измежду поканените. Мария Игнатова е вдигнала купона по случай 38-ия си рожден ден в заведението на брат си, оповестява HotArena. Празника си водещата на Х фактор и „ Господари на ефира “ Игнатова стартира в студиото на Нова телевизия, където беше посетител в рубриката на синоптичката Никол Станкулова.

Още там стана ясно, че връзките сред Мария и Рачков са се влошили дефинитивно и разривът е необратим. Игнатова непосредствено съобщи, че няма никакво предпочитание да приказва за връзката си с артиста.

Тя обаче посочи, че има вид двамата да се появят още веднъж дружно на екран.

Това може да стане в студиото на „ Господарите “, призна Мария. „ Ако се наложи да водим дружно, ще. Ние сме експерти, ще се оправим. Не е окей да приказвам сега за нас. Не желая. Просто в 9 часа сутринта, толкоз рано, да си приказваме за такива неща, не желая “, сподели тя. Темата за Димитър Рачков обаче очевидно скапе настроението на Мария Игнатова. По сюжет тя трябваше да влезе в ролята на гледачка на кафе и да предскаже бъдещето на Никол Станкулова. Изпаднала в неприятно въодушевление обаче, Мария се отхвърли от тази си роля. „ Виж си ти, ти предсказваш времето, кажи какво ще ти се случи “, измъкна се от обстановката Мария Игнатова.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР