Мария Игнатова беше луда от любов по Ивайло Цветков -

...
Мария Игнатова беше луда от любов по Ивайло Цветков -
Коментари Харесай

ВЗРИВ: Мария Игнатова остави Нойзи да си живее с чашката и вкара нов мъж в дома си! (СНИМКИ)

Мария Игнатова беше луда от обич по Ивайло Цветков - Нойзи, за който даже одобри да се омъжи стремително. Двамата подписаха брак едвам месеци след началото на връзката си, което бе потрес за мнозина. При все, че с Димитър Рачков тя имаше връзки седем години и не склони да стане негова брачна половинка, само че Нойзи като че ли й изпи мозъка...

Е, това обаче завърши, а Игнатова сподели, че може да се трансформира за нула време от последна романтичка в твърда реалистка. След позорните разобличаване за алкохолизма на мъжа й и изключително скандалния му арест, поради шофиране в несъответстващо положение, тя очевидно се освести и прогледна.

Да, Мария Игнатова и Нойзи са разграничени от месеци и това е доказано от околните й, както и от обстоятелството, че тя в никакъв случай повече не показа нито фотография, нито даже дума за него - нещо, което преди й беше непознато. Двамата бяха непрекъснато дружно и посочваха любовта си, както и това, че са като едно цяло. Цялото обаче освен се разпадна, ами Мария се демонстрира щастлива в компанията на различен мъж.

Игнатова пусна фотоси, на които е дружно с въпросния в дома си, разхождат се в гората и садят дърво. Този мъж не е неин ухажор, тъй като е... родният й брат Павел. Той е с четири години по-малък от нея, а двамата са доста близки. Павел й давал препоръки да се оглежда за нова обич и сме сигурни, че претенденти въобще не й липсват.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР