Мария и Виолин от Един за друг вече броят дните

...
Мария и Виолин от Един за друг вече броят дните
Коментари Харесай

Бъдещ татко за пример! Мария от "Един за друг" показа как ѝ помага Виолин

Мария и Виолин от " Един за различен " към този момент броят дните до най-щастливото събитие в живота им. Двамата споделиха предходната година, че чакат първото си дете, а до раждането не остава доста.

Двамата са подготвени с всички мерки и имат нужните дрешки, памперси, кошарка и останалите движимости за бебето. Нежната Мария пък наскор осподели, че Виолин е супер грижлив брачен партньор, само че най-важното - оказва помощ ѝ в домашните отговорности.

Виж още: Пътят на душевното излекуване: Блага от " Ергенът " с нравствен преподавател в Бали, посети античен храм

 Instagram

Бъдещата мама показа фотографията горе на стори в Instagram, от което излиза наяве, че мощната ѝ половинка не се срами да глади. Е, не сме сигурни какво би споделил тук Георги Шишков и още куп БГ " мачовци ", само че няма нищо по-хубаво от това да бъде емпат, да помагаш с всичко, на което си кадърен. Това важи освен за половинката и децата, а генерално в живота. 

Виж още: Не ѝ трябват капризни богаташчета: Tattstoner избухна с вест, ненавижда ли Джизъса

" Нашето знамение. Обичаме те от момента, в който разбрахме, че съществуваш ", написа Мария под фотографията, с която по-рано разгласи бременността си. Полът на бебчето не е явен на този стадий, само че едно е несъмнено - ще бъде доста обичано и гледано.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР