Мария и Миро Дзвера пак са се събрали, въпреки, че

...
Мария и Миро Дзвера пак са се събрали, въпреки, че
Коментари Харесай

Срещу скъпарски джип за 300 хиляди Мария спря развода

Мария и Миро Дзвера отново са се събрали, макар, че певицата бе подала молба за бракоразвод. Бизнесменът-лихвар напипа слабото  място на меркантилната си брачна половинка и този път я омилостиви с крепък подарък за помиряване.

Отварачката бе засечена да кара голям джип „ Кадилак ” и то чисто нов, чиято цена е някъде към 300 бона. От скоро Мара се носи по столичните улици с новата си облага и очевидно е спряла делото по развода с Мирослав. Американският джип, който е по финален вик на модата се набива на очи от надалеч.Огромен е и величествен, а наподобява и още по-голям когато до него застане миньончето.

Фолкаджийката бе хваната с „ Кадилака ” да го ръководи, отивайки на поредна разкрасителна и процедура тези дни с в столицата. Малко се затрудни да слезе от гигантския  звяр, добре, че имаше стълбичка, по която да се спусне.

Чалгаджийката бе облечена неглиже, с спортен екип и суитшърт  - значителен. В подобен тип в никакъв случай няма да я видите, одумват я инцидентни минувачи.Които се чудят до по кое време ще продължава тази латино-американсака сапунка сред Мара и третия й брачен партньор.Вече на всички им дотегна до гуша да стават очевидци на техните раздели и събирания напоследък. Явно до идващия скандал и побой с молба за бракоразвод и подарък баровски автомобил, с който се събира двойката.

Автор: България през днешния ден

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР