Мария Габриел си дава ясна сметка, че носи огромна отговорност.

...
Мария Габриел си дава ясна сметка, че носи огромна отговорност.
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Аз бях жената политик, на която г-н Гешев се обади по телефона

Мария Габриел си дава ясна сметка, че носи голяма отговорност. Ако не се осъществя първият мандат, вторият наподобява неосъществим. Възможността за шести предварителни избори е огромна.

Това съобщи в ефира на бТВ ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

" Не виждам по какъв начин Асен Василев като финансови министър, може да сума нашето или публичното доверие. Но със несъмнено и в състава на ПП-ДБ да има кадърни фрагменти ", уточни Атанасова.

" Изглежда, че шести избори са цел номер 1 на ПП-ДБ ", добави тя.

" Българска социалистическа партия много занимателно напусна експертните диалози с ГЕРБ. В Корнелия Нинова нещо се промени - ентър, делийт... В един миг видяхме странни причини ", акцентира Атанасова.

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС сподели, че е схванала за концепцията за премахване на основния прокурор Иван Гешев чак, когато Мария Габриел я е споделила пред публицистите.

" Аз бях дамата, на която господин Гешев се обади по телефона ", призна Десислава Атнасова.

Припомняме, че в понеделник в изключителното си изказване Иван Гешев съобщи:

" В четвъртък госпожа Габриел сподели, че ще ми желаят оставката, в случай че има държавно управление. Това нарушава правилото на разделяне на управляващите. Четох един забавен пост по какъв начин това кореспондира с условията за самостоятелност на еврокомисарите. Звъннах на един политик, който считах за другар. Жена е. Каза: " Разбери ме! ". Стана ми ясно, че това са го знаели стеснен кръг от хора - лицето Бойко Борисов е един от тях. "
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР