Мария Дент, 44-годишна жителка на английското графство Есекс, си създала

...
Мария Дент, 44-годишна жителка на английското графство Есекс, си създала
Коментари Харесай

Вбесена майка спипа на калъп в леглото на 15-годишния си син 44-годишна развратница, която се представяла за момиченце във Фейсбук

Мария Дент, 44-годишна жителка на британското графство Есекс, си основала във Facebook акаунт на почтена госпожица, употребявайки неистинско име и фотоси, с цел да завоюва доверието на младеж. Не след дълго виртуалното им запознанство минало на качествено ново интимно равнище, оповестява Daily Mail.

Жената почнала упорито да беседва за обич и още на първата среща с момчето си разменили буйни целувки. Втората среща минала още по-бурно - фурията съблазнила юношата в личната му спалня.

Техните противозаконни дейности били разобличени, когато майката на младежа ги спипала на шаблон в леглото му. Инцидентът провокирал необятен публичен резонанс в Есекс и в този момент обществените служби приканват родителите да проведат с децата си възпитателни беседи. Целта на самодейността е подрастващите да не стават жертви на полови похищения благодарение на обществените мрежи.

Мария Дент си е признала в съда интимната връзка с малолетен и в този момент е застрашена със затвор. Момчето е декларирало пред следствието, че не е било основател на никакви дейности, само че и не се е съпротивлявало и е почнало връзка с дамата по лична воля.

Произнасянето на присъдата е отсрочено за септември за да бъде извършена психоекспертиза.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР