Мария Бакалова заслужено получи номинация за Златен глобус, с което

...
Мария Бакалова заслужено получи номинация за Златен глобус, с което
Коментари Харесай

Мария Бакалова – първата българка с номинация за Златен глобус

Мария Бакалова справедливо получи номинация за " Златен глобус ", с което става първата българка, която получава сходно самопризнание . Тя ще се конкурира с Аня-Тейлър Джой, Розамунд Пайк, Кейт Хъдсън и Мишел Пфайфър в категорията за най-хубава актриса в комедия или мюзикъл.

Тя към този момент получи поредност от награди в Съединени американски щати и с тази номинация прави още една стъпка към идващите огромните кино награди. Българската актриса е преди всичко в класацията на Variety, с която се афишират прогнозите за тазгодишните награди „ Оскар “.  След номинацията за " Златен глобус " Мария Бакалова има големи шансове да получи и номинация за поддържаща женска роля от филмовата академия.

Младото момиче провокира същинска сензация в Холивуд след присъединяване си в продължението на „ Борат “ и пред Vogue тя признава, че филмът е преобърнал живота й и даже в най-смелите си фантазии не си е представяла, че ще й се случи всичко това.

Номинациите в другите категории на 78-ото издание на премиите " Златен глобус " бяха оповестени от актрисите Сара Джесика Паркър и Тараджи Хенсън. Филмите, сериали, артисти и създатели, които ще се борят за оценките, са посочени от 90-те членове на Асоциацията на холивудската задгранична преса (HFPA).  Церемонията ще се организира на 28 февруари по едно и също време в Лос Анджелис и Ню Йорк и ще бъде излъчена онлайн.  Тази година с премията на името Сесил Б. Демил ще бъде удостоена актрисата Джейн Фонда, икона в Холивуд и обществена активистка.

 
От Dior избраха Мария Бакалова
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР