Мария Бакалова става част от супергеройската вселена на Marvel. Българската

...
Мария Бакалова става част от супергеройската вселена на Marvel. Българската
Коментари Харесай

Мария Бакалова с нов успех! Актрисата ще участва в световноизвестна продукция

Мария Бакалова става част от супергеройската галактика на Marvel. Българската актриса ще взе участие в „ Пазителите на Галактиката 3 “ и ще се подреди до кино звезди като Крис Прат, Зоуи Салдана, Вин Дизел и Дейв Батиста. Актрисата удостовери новината и написа: „ Аз съм най-щастливият и разчувствуван човек на света! Това беше една от най-трудните за опазвани секрети и не мога да допускам, че към този момент е действителност. “

Според Deadline, българската актриса е получила роля в третия филм от поредицата „ Пазители на Галактиката “. Сайтът оповестява, че присъединяване на Бакалова ще е от основно значение за историята, само че към този момент не се знае тъкмо какъв воин ще изиграе тя. Новината беше доказана и от режисьора на кино лентата Джеймс Гън, който написа в Туитър, че „ Мария Бакалова е невероятна “.

Все още се пази в загадка ролята, която ще извършва номинираната за Оскар Мария Бакалова, само че съгласно клюки, тя ще е основна. Филмовата продукция се чака да излезе по кината на 5 май 2023 година

Режисьор и сценарист на третата и крайна част от „ Пазителите на Галактиката “ е Джеймс Гън. „ Пазители на галактиката “ е една от поредиците в киновселената на „ Марвел “, като първите два кино лентата бяха извънредно сполучливи – с общи доходи над 1,6 милиарда $. Засега сюжетът на третата част се пази в цялостна загадка.

Красивата актриса показа вест с постове в Инстаграм и Facebook като написа: „ Честно казано аз съм най-щастливият, най-развълнуваният човек. Този план беше най-трудният за запазване в загадка и не мога да допускам, че е тук в този момент. Джеймс Гън, благодаря, че ме докара в най-невероятното семейство, за което някой може да мечтае! Вие сте извънреден създател и за мен беше голяма чест да работя с вас. Вашето виждане, вашият комизъм, вашият гений в действителност са отвън тази Вселена! “.

Не закъсняха и хилядите мнения от нейни фенове и другари измежду които и доста известни персона.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР