Мария Бакалова, следвана от Григор Димитров, ансамбълът по художествена гимнастика

...
Мария Бакалова, следвана от Григор Димитров, ансамбълът по художествена гимнастика
Коментари Харесай

Мария Бакалова отново е „топ” знаменитост според Forbes

Мария Бакалова, следвана от Григор Димитров, ансамбълът по художествена гимнастика преди Георги Господинов, Георги Тошев и Лили Иванова и дълъг лист от артисти, музиканти и продуценти. Не това не е лист на аления килим на родно светско събитие, а новата ранглиста на Forbes България „.

Обикновено при споменаването на името на влиятелното американско списание Forbes първата асоциация, която вършим е „ ранглиста ”, и то изцяло основателно. Изданието за бизнес и финанси е водещо в деловия свят, а признанието си получава посредством изследвания в региона на бизнеса и обективните си оценки за събитията, а също и с другите описи и рейтинги. Сред тях най-голяма популярност получава описът на милиардерите в света.

За 9-а поредна година подреждат и „ Топ 70 на българските звезди, в която подреждат нови звезди и актьори които са ни предизвикали, наред с дългогодишни любимци и всепризнати имена. За да изготвят класацията от изданието се базират на триумфите и достиженията на показаните персона, на награди и самопризнание от родни и интернационалните състезания. Присъствието на огромен брой продуценти е разследване на обстоятелството, че те стоят зад огромни планове осигуряващи работа на повече хора. А не дребна част от имената са „ медийно забележими ”, поради разнообразието от канали, посредством които стигат до нас.

От Forbes България категорично вършат уточнението, че това не е „ ранглиста кой ни харесва, нито класификация по какъв начин би трябвало да наподобява българският шоубизнес, не е оценка за качество, нито самопризнание за изцяло творчество или принос. Не обгръща всички известни хора в съответните браншове, а следва съответна методология, с която американското издание на Forbes към този момент 20 години образува еквивалентна ранглиста ”. Успехите на включените в подредбата спортисти, тв водещи и продуценти, артисти и режисьори, музиканти, писатели, модели, инфлуенсъри, които имат наличие и отвън онлайн пространството се мерят за интервала от декември 2021 до декември 2022 година

Кои са първите 10 в класацията вижте на идната страница.....
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР