Мария Бакалова е в каста на два нови холивудски филма,

...
Мария Бакалова е в каста на два нови холивудски филма,
Коментари Харесай

София Копола даде роля на М. Бакалова

Мария Бакалова е в прослойка на два нови холивудски кино лентата, единият продуциран от София Копола, дружно със звезди като Мелиса МакКарти, Ейми Шуимър и Хю Грант.

Мария Бакалова се причислява към актьорския състав на пълнометражния режисьорски дебют на Andrew Durham Fairyland за American Zoetrope и първия филм на Jerry Seinfeld Unfrosted: The Pop-Tart Story за Netflix. Новината оповестиха от уеб страницата Deadline. Подробности по отношение на функциите, които тя ще играе във филмите, към момента не са разкрити.

Fairyland е история за съзряването сред татко и щерка, която Дърам приспособява от Fairyland на Alysia Abbott: A Memoir of My Father.  

Книгата, в началото оповестена от W. W. Norton & Company през 2012 година, се развива против оживената културна сцена на Сан Франциско от 70-те и 80-те години на предишния век, както преди, по този начин и след епидемията от СПИН, която в последна сметка ще отнеме живота на бащата на Абът, овдовелия стихотворец и  гей деятел, Стив Абът.  

Бакалова се причислява към каст, управителен от Емилия Джоунс и Скут МакНейри, който включва още Джийна Дейвис, Коди Фърн, Адам Ламбърт, Бела Мърфи и  Неса Дохърти.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР