МарицаПравя 100 класически коремни преси само за 4 минути, казва

...
МарицаПравя 100 класически коремни преси само за 4 минути, казва
Коментари Харесай

Създателят на BG йога: Виновни сме, че не живеем до 150 г.

Марица
Правя 100 типичен коремни преси единствено за 4 минути, споделя Дамян Глуховски
В гените на индивида са заложени благоприятни условия за живот от 120 до над 150 години, до момента в който на процедура множеството хора живеят от 50 до 80 година Човечеството през днешния ден е в окаяно здравословно положение. Съвсем допустимо е обаче човек освен да възвърне и да поддържа чудесно здраве, без значение от възрастта, само че и да поддържа интензивност като в годините на своята младост. Това не е медийна сензация, а констатация, подкрепена с стоманени обстоятелства. Прави я писателят Дамян Глуховски, който разказва персоналния си опит в книги.



Философ, състезател, еколог, изобретател, предприемач - това са единствено дребна част от ползите на неповторимия асеновградчанин. Дамян Глуховски е живо доказателство, че с воля и непримиримост човек може да пребори и заболяванията, и възрастта.



На 75 Глуховски работи сполучливо в разнообразни сфери с динамичност, на която биха завидели и младежи. Грижи се за градини от череши и орехи на повърхност от 40 декара, написа книги, намира време за фамилията си, за своите дъщери и внуци.

С помощта на основаната от него неповторима система извършения, Глуховски е преборил дузина съществени болести, измежду които дископатия, дискова херния, лумбаго, плексит, невропатия, високо кръвно налягане, язва на стомаха и дванадесетопръстника, притеснение на пилора на стомаха, пиелонефрит. Преодолял е няколко очни заболявания и сега чете и написа без очила.



Невероятните си на пръв взор достижения Глуховски дължи на дейния житейски цикъл, който си е основал. Повече от 20 години употребява основаната от него неповторима гимнастическа система “Българска динамична йога ” от лични дихателни извършения.



Непрекъснато подлага на тествания физиката и духа си. От години е заковал тежестта си на 60 кг. Започва деня със стотици лицеви опори заран. Тича до остарелия римски път след Асеновата цитадела и назад - в дъжд и сняг, в движение, непостижимо за множеството хора.

Глуховски е създател на четири книги, третиращи проблеми на приложната логика на психиката и философията - " Духът на истината - Духовно израстване ", " Гимнастика за мозъка ", " Българска динамична йога " и " Българска динамична и статична йога - Дамян Глуховски ". През 2014 година „ Българска динамична йога ” бе трета в топ 10 на най-продаваните книги в България. В личен интернет уебсайт той ще дава препоръки и ще провежда летните си семинари.

Дамян Глуховски сигурно е единственият публицист с няколко спортни върха - за правене на типичен коремни преси на земя без спиране. Той е и настоящият претендент международен рекордьор за Гинес по коремни преси.

Постиженията му са впечатляващи. През януари 2003 година прави 700 типичен коремни преси с ръце зад врата, свободно лежащи крайници на пода и навеждане на тялото над колената. Бройките са записани от доктор Петков от Асеновград на десетки! Засечено време с хронометър - 59 минути при междинна скорост - 11.9 коремни преси в минута.

През март 2012 година Глуховски прави 719 типичен коремни преси за 47 минути - върхът е сбъднат в камерната зала на библиотеката в Асеновград, в наличието на няколко класа възпитаници, 4-членна комисия и телевизионни кореспонденти. Записът от върха е качен в YouTube.com.

Година по-късно спортистът показва 665 типичен коремни преси за 42 минути при рекордна междинна скорост 15.83 коремни преси в минута в спортната зала на ОУ " Петко Каравелов " в Асеновград.

Планираните 800 типичен коремни преси Глуховски реализира на 73-годишна възраст за 50 минути през януари 2016 година По този мотив водещият известното тв предаване " Пълен парадокс " Румен Бахов прави репортаж, в който част от фрагментите - в овощната градина на Глуховски, са снимани с дрон.

Месец след 75-годишния си празник Глуховски прави последния си връх - 100 типичен коремни преси единствено за 4 минути, по 25 за минута!

В момента спортистът тренира за следващото предизвикателство - съревнование пред телевизионни камери с гимнастици и първенци от разнообразни спортове. С тях Глуховски ще премери устойчивост и експедитивност.

Рекордите не са самоцел, а задача. Искам да потвърдя невероятните благоприятни условия на човешкото тяло и дух. Без кураж и воля няма по какъв начин да извървиш пътя към съвършенството и дълголетието, безапелационен е неуморният родопчанин Дамян Глуховски.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР