Марица спечели шестата си победа от началото на кампанията във

...
Марица спечели шестата си победа от началото на кампанията във
Коментари Харесай

Икономична Марица - 1:0 срещу Миньор и пети успех у дома

Марица завоюва шестата си победа от началото на акцията във Втора лига след най-малък триумф с 1:0 над Миньор на стадиона под комина на Захарната.

Петър Атанасов вкара попадението за " жълто-сините " в 53-ата минута. Контраатаката бе  превъзходна и стартира с открадната от Маламов топка. Той пусна в центъра към Валери Домовчийски. Капитанът на кършиякалии пусна дълга топка вляво към Петър Атанасов. Нападателят напредна към пеналта и с техничен, само че мощен удар я прати в сглобката на далечния ъгъл на вратата за 1:0.

Като цяло играчите на Миньор бяха по-активни преди почивката, само че занемариха бдителността си в отбрана и това разреши на Марица да направи  няколко рискови контри. Треньорът на " жълто-сините " Николай Димитров не изневери на стила си и отборът му оставяше противника да играе повече с топката.

Треньорът на Миньор Емил Серефимов призна, че  една глупава неточност в отбрана е коствала загубата на отбора му. Точно този Серафимов вкара хеттрик на стадион " Марица " при триумфа на Миньор с 0:3. Преди мача теренът бе изоран с булдозер от падналия сняг и след него се наложи още веднъж да бъде зачимяван.

Втори мач на промяна влезе нигериецът Ифеани Хилари Дейвид, който към този момент ще се запомни единствено с това, че идва за подготовка по джапанки, в сравнение с с нещо на терена.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР