„Марица“ привлече опитния футболист Петър Атанасов. Той ще бъде част

...
„Марица“ привлече опитния футболист Петър Атанасов. Той ще бъде част
Коментари Харесай

Марица привлече Петър Атанасов

„ Марица “ притегли опитния футболист Петър Атанасов. Той ще бъде част от състава на „ жълто-сините “ за пролетния дял на шампионата във Втора лига. През футболната есен той игра за елитния „ Царско село “.

Петър Атанасов е атакуващ полузащитник, роден е на 13 октомври 1990 година в Раковски. На 7 години стартира да тренира футбол към ДЮШ на „ Легия “ (Раковски), след което минава през школите на „ Раковски “ и „ Локомотив “ (Пловдив).

С „ черно-белите “ дебютира в професионалния футбол. Играл е още за „ Брестник “, „ Ботев “ (Пловдив), „ Раковски “, „ Черноморец “, „ Славия “, „ Монтана “, „ Ботев “ (Враца) и „ Царско село “. Атанасов има огромен опит в елита, като е изиграл над 200 мача в най-високото равнище на българския футбол. Оставил е трайна диря в много от тимовете, за които се е състезавал.

Петър Атанасов се познава чудесно с някои от състезателите в тима на „ Марица “. Той е бил съотборник с капитана Валери Домовчийски, с вратаря Илия Николов, както и с Веселин Марчев.

„ Радвам се, че съм част от сплотения колектив на „ Марица “! Ще дам всичко от себе си, с цел да оказа помощ на отбора да играе хубав футбол, с който да радваме публиката и да реализираме задачите си. „ Марица “ е клуб с огромни обичаи и заслужава да бъде фактор в професионалния футбол. “

Това показа Петър Атанасов особено за последователите на клуба, който през септември 2021 година празнува 100 години от основаването си.

„ Марица “ започва зимната си подготовка на 10-ти януари. (На фотографията Петър Атанасов с екипа на „ Ботев “ (Враца), където той игра 3 сезона и се трансформира в един от най-големите любимци на локалната аудитория.)
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР