Марион Котияр реши да бъде откровена и да разкрие гледната

...
Марион Котияр реши да бъде откровена и да разкрие гледната
Коментари Харесай

Марион Котияр за филмовата индустрия - болни хора, неудобни ситуации и тормоз

Марион Котияр реши да бъде откровена и да разкрие гледната си точка за филмовата промишленост. Като част от нея, тя постоянно е била поставяна в нежелани обстановки от хора, които дефинира като " заболели " и даже " хищници ".

Звездата от " Едит Пиаф: Животът в розово " счита, че придвижването #MeToo има да " извърви още дълъг път " и удостовери, че е била подложена на тормоз при започване на кариерата си.

" Актриса съм от доста време и съм изживявала редица неприятни моменти, които са били в действителност неправилни ", съобщи тя пред Deadline. " За страдание, към момента има някои заболели мъже, а от време на време и дами, които се възползват от младостта и неналичието на опит на актьорите, както и от обстоятелството, че са подвластни от желанията на режисьори и продуценти. "

Все отново 47-годишната звезда счита, че с днешна дата има някои направени позитивни стъпки в тази посока. " Днес младите актриси са доста по-наясно кое не е вярно, както и че имат права. И в случай че някой ги принуди да създадат нещо, което считат, че не е редно, знаят, че могат да кажат " не ". Аз не знаех това, когато бях млада актриса, беше напълно друго време. "

Последният филм на Марион Котияр Little Girl Blue от 2023 година визира точно проблемите със сексуалното принуждение. Тема, която вълнува актрисата, и за която счита, че е значимо да бъде изследвана.

" Много дами в този свят са претърпели сходно погрешно отношение от страна на мъжете. Поколението на майка ми и баба ми, а даже и тези преди тях. Филмът подчертава върху това и бях допряна надълбоко, тъй като единствено когато се приказва намерено за нередностите, има късмет те да се трансформират ", споделя още Котиар.

Документална драма Little Girl Blue споделя историята на майката на режисьорката Мона Аче - писателката и фотограф Карол Аче.[**sorce_name**]
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР