Марио Ангелов е на 34 г., роден в София, но

...
Марио Ангелов е на 34 г., роден в София, но
Коментари Харесай

Марио Ангелов скандално пред "ШОУ": Митьо Пищова беше обикновен сводник, в бара му имаше стаички за секс, беше издълбал дупки в стената да гледа

Марио Ангелов е на 34 година, роден в София, само че живее в Бургас. Той се занимава с образуване на събития, урежда участия на огромна част от известните реализатори в България и е водещ на редица стратегии. Разговаряме си с него за подмолните неща в шоубизнеса и допирните му точки с известните лица в страната ни. Оказа се, че е натрупал много негативи против огромна част от хайлайфа, измежду които Лора Караджова, Рут Колева, Митьо Пищова и така нататък Ето какво споделя той извънредно в новия броя на „ ШОУ “, който към този момент е на пазара:
- Разкажи ни първо малко за себе си – с какво се занимаваш, от по кое време и така нататък?
- Вече 10 години се занимавам с образуване на разнообразни събития, работя с реализатори от попфолка и поп музиката, с диджеи, с еротични денс шоа, латино, самба стратегии и така нататък
Всичко потегли като на подбив. Работех в радио „ Браво “, което към този момент не съществува, и там се срещнах с Елза Парини. Правехме промоции дружно и един ден ми хрумна да стартира да устройвам участия. Първите стъпки направих в Бургас с Мис Елза Парини травестит шоу. Тя си имаше стратегия с травестити, те пееха и танцуваха. Абе, огромен ваучър си беше. По това време тези стратегии не бяха нашумели и имаше огромен интерес. Постепенно започнах да устройвам участия и на други реализатори в разнообразни градове.

- Лесно ли се работи с известни персони?
- Да ви кажа почтено, не е доста елементарно да се работи с известни персони. Има извънредно капризни. Разбира се, че има и такива, с които се разбираме единствено с взор и всичко минава безпрепятствено. Но има и такива, които са с огромно самочувствие, само че без покритие. Често ми споделят, че са от някакъв сан и не могло да им приказвам на макар. Всички са се взели доста на съществено.
В България този бизнес малко е килнат - всеки си мисли, че схваща от това. А не е по този начин - това че си добър артист, не значи, че си добър управител. Има доста реализатори, които въобще не са в час с организацията и не малко пъти стават фалове.

- В предварителния диалог ми загатна и за капризите на Рут Колева...
- С Рут Колева имахме присъединяване в Бургас. Тя пристигна с едно супер самочувствие. Това ми беше първото и последното присъединяване с нея. Дойде без микрофон и стартира да се кара по какъв начин по този начин в заведението нямало длъжностен, който да употребява. Тя

не ходела с микрофон на участията си

Каза ни, че не сме си чели контракта. А тя прати 100 листа, и то в последния миг. От къде мога да допускам, че реализатор с нейните искания няма да си носи микрофон. За първи път ми се случва.


Марио Ангелов

- Разкажи ни още забавни случки, свързани с известни личности…
- Лео ми беше споделил, че денем има присъединяване близо до Плевен, само че не ми беше прецизирал града. Реших да съчетая нещата и вечерта да му провеждам изява в Плевен. В самия ден разбрах, че става дума за Хасково, което не е по никакъв начин покрай Плевен. Разстоянието трябваше да го вземе за два часа – подобен беше интервалът от едното до другото присъединяване. С неговия негоден български колкото да се разбрахме. Голямо напрежение падна, само че в последна сметка всичко завърши добре. Той си мислеше, че Плевен и Хасково са на 40 км един от различен.
С рапъра Ф.О. бяхме в Добрич през зимата и стопираме пред хотела. Идва време да тръгваме за присъединяване и не можем да излезем, имаше доста огромен сняг,

завъртяха се гумите и край - изпод шейна стана

Викахме хора да оказват помощ, които падаха в снега и локвите. Намръзнахме се крепко.
Друг случай – в Златоград имахме присъединяване с реализатор отново през зимата, само че заради огромен сняг, дори бедствено състояние беше - ток нямаше, потърпевши хора имаше, и се анулира присъединяване за друга дата. Въпросният реализатор като почна да държи звук на мен и на заведението по какъв начин ще се анулира изявата и кой ще му покрие загубите. Почна да се пазари за наказателна клауза, макар че не зависеше от нас – няма по какъв начин да се борим с природата. Става въпрос за един от най-популярните реализатори, само че няма да му загатвам името в този момент. Срам огромен брах с него.

- Преди години си правил шоу с травестити в бара на Митьо Пищова. Какви усещания имаш от него?
- Навремето, преди 17-18 години бяхме в Търново и ни предложения Митьо Пищова в неговия бар да създадем стратегия с травестит шоуто Тамара Найт. Оказа се, че барът му в действителност е зле маскиран обществен дом. Беше една остаряла къща, долу в действителност имаше бар, само че горе стаичките бяха разграничени на кабинки с шперплат и секс работнички обслужваха клиенти. Митьо беше издълбал дупки в шперплата, с цел да шпионира клиентите и труженичките. Видяхме, тъй като ни отдели една две кабинки за гримьорни. Докато изнасяхме нашия театър, който е вариететен и няма нищо полово, на сцената в бара Митьо, на който очевидно шоуто му се стори скучновато, скочи и взе микрофона и стартира да крещи: „ Хайде, момчета, събличайте се. Хвърляйте облекла, почвайте със секса, вадете си патките, желая сперма да се лее... “. Изкарахме си небрежно шоуто и се прибрахме в хотела, тогава той си беше един елементарен сводник.


Лора Караджова

- Работил си и с Лора Караджова – какви усещания имаш от нея?
- С Лора Караджова имахме присъединяване в Сливен. Аз, диджеят и шефът на заведението чакаме „ кралицата “ да дойде за саундчек. Повече от час и половина я чакаме, не ми подвига телефона. След десетия опит ми се обади и сподели, че не може да откри заведението. А хотелът, в който бе настанена, е на 200 м от дискотеката, където би трябвало да пее! Дойде въпреки всичко, само че викаше и крещеше на микрофона… Видимо бе, че си беше подпийнала и надрусана. Оттогава към този момент не работя с нея. Да не приказваме, че грачеше. Това не е никакво пеене!

_____________________________________________________________________________________________________________

Лейди Би се претрепа на сцената

Лейди Би грубо се преби на свое присъединяване. Стана жертва на личното си шоу. Всички от нейния кръг знаят, че тя обожава да носи оптимално високи обувки, макар че й предизвикват ужасни болки. Въпросната вечер тя бе обула още веднъж 20-сантиметрови токчета. За нея важи поговорката: „ Търпи бабо за красота “.


Лейди Би

Малко преди да излезе на сцената се препъна и падна грубо, сходно на Мадона. За нейно благополучие умел господин съумя да я хване и тя попадна в обятията му. Въпреки всичко усмивката й не падна от лицето и продължи с присъединяване. Изсипа толкоз доста поздрави и благодарности към господина, която я избави.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ, в. " ШОУ "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР