Маринела Арабаджиева, чиито съпруг Ветко (с рождено име Вълчо) Арабаджиев

...
Маринела Арабаджиева, чиито съпруг Ветко (с рождено име Вълчо) Арабаджиев
Коментари Харесай

Маринела Арабаджиева: Моля се за оцеляването на моя съпруг, който продължава да е на кислород и в критично състояние

Маринела Арабаджиева, чиито брачен партньор Ветко (с рождено име Вълчо) Арабаджиев е с COVID-19, показа във фейсбук за тежкото му положение и се моли за неговото оцеляване.

Ето какво написа тя на персоналната си страница в обществената мрежа:

"Пиша, въпреки че ми се желае да викам! Няма да заставам невидима, няма и да се смаля, тъй като преди всичко съм майка и брачна половинка. Как вечер заспиват тези, които играят на зарове със съвестта си и във времена на суматоха и боязън демонстрират злорадо любознание, надявайки се да изкарат вест по какъв начин Вълчо Арабаджиев е здрав и прав? Или просто са приспали съвестта си? Уважаеми безсърдечни, Вълчо е нечий любящ брачен партньор и нечий татко за образец, който се бори за живота си! Моят брачен партньор, който продължава да е на О2, към момента в сериозно положение с вторична бронхопневмония, трикратно повишени туморни маркери и съпътстващо тежко заболяване, което постанова незабавна интервенция, която не може да бъде осъществена, до момента в който не бъде изцяло оздравял от корона инфекцията! Днес аз се апелирам само за неговото оцеляване! Защо е тази свирепост? Надявам се на положителното в света към себе си, даже и там, където на пръв взор го няма, тъй като няма нищо по-ценно от това да бъдеш добър човек, даже когато е мъчно. Изразявам благодарността си към тези, които в най-критичните моменти, демонстрираха откровена угриженост и любов! ".



Пиша, въпреки че ми се желае да викам! Няма да заставам невидима, няма и да се смаля, тъй като преди всичко съм майка и...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР