Марина Сучкова от Фермата“, която се забърка в скандал с

...
Марина Сучкова от Фермата“, която се забърка в скандал с
Коментари Харесай

Марина от „Фермата“ изгонена от майка си заради скандалния клип от банята

Марина Сучкова от „ Фермата “, която се забърка в скандал с еротични клипове, се оказа изоставена от всичките си близки поради предишното си. Преди години чеченката се снимала за австрийска телевизия за възрастни, а клипове от този интервал бяха извадени на показ от доброжелатели след неочакваната й популярност в риалитито.

Така Марина изкарвала пари, с цел да отглежда двамата си сина, когато напуснала мъжа си поради побоищта, които й нанасял. Нито децата й, нито майка й, която се грижела за тях, знаели за еротичната й работа и от кое място идват парите за фамилията. Когато родителката схванала, я отхвърлила, тъй като срами фамилията и в ден сегашен двете не поддържат никаква връзка, издават осведомени със фамилната драма.

Тази вечер чеченката описа, че няма никакви близки и удостовери слуховете. „ Майка ми не ми е близка, тя е близка със сестра ми и с брат ми. Аз съм й биологична щерка, само че единствено това. Наистина нямам никой непосредствен с изключение на синовете ми. Но не се окайвам, тъй като тъкмо околните ме разочароваха най-вече “, изповяда се чеченката.

Малко откакто клиповете от предишното излязоха в общественото пространство, огромният й наследник Стефано Кунчев влезе в шоуто, с цел да я успокои, че каквото и да се случва, двамата с брат му са зад нея. Така вместо да й навредят, доброжелателите подвигнаха рейтинга й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР