Марин Георгиев – едно от лицата на Продължаваме промяната“ в

...
Марин Георгиев – едно от лицата на Продължаваме промяната“ в
Коментари Харесай

Човек на Киро беснее в Бургас: Водачът на листата ни е от Пловдив, взе жена си на събрание да гласува за него

Марин Георгиев – едно от лицата на „ Продължаваме промяната “ в Община Бургас, което от месеци не крие упоритостите си да влезе в идващия Общински съвет, избухна след снощното заседание на Политическа партия, написа Флагман.
На форума в началото се гласоподава подредбата на претендентите за общински съветници, а след това резултатът бе анулиран, тъй като се оказа, че процедурата не е спазена, а и самата класификация очевидно не получи утвърждение от централата в София.
Марин Георгиев се очакваше да заеме място в топ 5, само че при онлайн гласуването бе класиран от съпартийците си на 14-ата позиция.
„ Христо Симеонов, който измежду претендентите за общински съветници е най-разпознаваем, е подложен на 10-то място. Марин Георгиев, моя благосклонност, съм на 14-то място. В същото време на челните места са хора, които са от 2 месеца в „ Продължаваме промяната “. Те са изцяло непознати за бургаската общност и нямат нито едно присъединяване в избори с Политическа партия “, ядосан е през днешния ден Марин Георгиев.
Той твърди, че авансово е подозирал какъв ще е резултата от гласуването, тъй като виждал, че апаратчици са завзели структурата, само че въпреки всичко се е надявал разсъдъкът да надделее.
Има логичност Марин Георгиев да изиска по-добра позиция в листата, защото завоюва 212 персонални преференции на последните парламентарни избори, а беше на безусловно неизбираемото 11-то място.
„ Най-фрапиращото е, че за лидер бе определен човек, живеещ в Бургас от 3 години (визира доктор Мартин Кръстев, който е ортодонт от Пловдив и фактически живее неотдавна в Бургас, б.а.). Същият той докара на събранието брачната половинка си да гласоподава за него. Тази жена множеството от нас, членовете на Политическа партия, я виждаме за първи път “, добави Георгиев.
По последна информация на Флагман.бг до края на седмицата ще се организира ново заседание на ПППП в Бургас, само че на него единствено щели да се дефинират имената на претендентите за съветници, а членовете на партийната организация няма да получат мандат за класификация на листата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР