„Марин Чилич е опасен, но сега се намира под напрежение

...
„Марин Чилич е опасен, но сега се намира под напрежение
Коментари Харесай

Виландер: Чилич е под напрежение, защото може да спечели „Уимбълдън“

„ Марин Чилич е рисков, само че в този момент се намира напрегнат - той ще играе своя първи полуфинал на „ Уимбълдън " и то против Сам Куери. А това е златна опция да стигне до финала, заради което упованията се стоварват върху него. Но мисля, че той ще употребява напрежението, с цел да даде всичко от себе си ", разяснява специалистът на Евроспорт и тенис легенда Матс Виландер.

Според някогашния номер едно в света, когато играта на Чилич върви, той е подготвен за огромни подвизи, каквито към този момент реализира на „ Уимбълдън ". „ Сега пред него се открива опция, каквато не се случва доста постоянно - да завоюва Откритото състезание на Англия. "

Експертът на Евроспорт предвижда триумф за Чилич в полуфинала против Куери. „ Марин залага на по-разнообразни дейности, до момента в който Куери разчита на сигурна, опростена игра. Ако Сам не покаже най-хубавото от себе си, Чилич сигурно ще завоюва. А даже и да го направи, Марин има способността да вади спомагателна мощност, от която се нуждае в съответния миг, с цел да подчинява противниците. Това при всички положения ще е огромен полуфинал сред двама страхотни атакуващи играчи с доста мощен сервиз. "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР