Марихуана е иззета от пловдивчанин, задържан да шофира дрогиран. По

...
Марихуана е иззета от пловдивчанин, задържан да шофира дрогиран. По
Коментари Харесай

Арестуваха 30-годишен пловдивчанин заради наркотици

Марихуана е конфискувана от пловдивчанин, арестуван да кара дрогиран. По време на пътен надзор екип на Първо районно управление (на МВР) открил, че 30-годишният престъпно проявен мъж е седнал зад кормилото на лек автомобил „ Фолксваген “ под влияние на опиати. При инспекцията той отказал да даде кръвна проба за химически разбор. Задържан е за период до 24 часа, а по случая – формирано бързо произвеждане. В хода на работата е осъществено претършуване на адреса на лидера, където униформените разкрили над 32 грама суха зелена листна маса, реагирала на марихуана.
Прочетете още
Солидно почерпен водач  пък задържаха през вчерашния ден чиновници на РУ-Труд. Около 5 ч., на улица в същото село, бил тестван лек автомобил „ ДЕУ “ с 46-годишен лидер. Установено било, че колата е със служебно прекъсната регистрация, а мъжът е седнал зад кормилото с централизация на алкохол над 2,5 промила. Той е отведен за едно денонощие в полицейския арест. Води се бързо произвеждане.

Междувременно бързо произвеждане е формирано против 72-годишен мъж за закононарушение с акцизни артикули. Вчера, при спецакция за секване на противозаконното разпространяване на артикули без български бандерол, той бил засечен от служители на реда на Трето районно управление (на МВР) да транспортира с лекия си автомобил 4000 къса контрабандни цигари.  Извършителят е арестуван за едно денонощие. В хода на интервенцията чиновниците са иззели дребни количества безакцизни папироси и тютюн от още четири моторни транспортни средства. По случаите са стартирани предварителни инспекции.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР